Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Hisarcıklıoğlu: Geçen yılki büyüme zor yakalanır

22 Temmuz 2012 Pazar::

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ''Geçen yılki büyüme rakamlarını bu sene zor yakalayacağız gibi gözüküyor'' dedi

Yazı Boyutu : A A A A

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, ekonomide geçen yılki büyüme rakamlarının bu yıl yakalanmasının zor gibi gözüktüğünü belirtti.

Hisarcıklıoğlu, TOBB yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geldiği Kayseri'de Vali Mevlüt Bilici'yi ziyaret etti.

Kayseri'nin büyüyüp gelişmesinde birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu, vali, belediye başkanı ve şehrin diğer ileri gelenlerinin birlik ve beraberliğin sağlanmasına çok büyük katkı sağladığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, Kayseri'nin bu yönünün diğer illere rol model olduğunu ve gittikleri her yerde Kayseri'nin başarısını anlattıklarını söyledi.

Hisarcıklıoğlu, bir gazetecinin ''Havalar sıcak gidiyor, ekonomi de sıcak mı?'' şeklindeki sorusunu ''Ekonomide soğutma var'' diye yanıtladı.

Ekonomide geçen yıl ki büyüme rakamlarının bu yıl yakalanmasının zor olduğunu dile getiren Hisarcıklıoğlu, ''Ekonomide soğutma var. Biz istiyoruz ki, geçen yıl ki başarı hikayemiz gibi, yani yüzde 8,5 büyümek, dünyanın hızlı büyüyen ilk 3 ekonomisinden birisi olmak istiyoruz. Ama bu sene bu rakamları zor yakalayacağız gibi gözüküyor. Biraz ekonomi soğuk gidiyor'' diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu, Vali Bilici'ye özel bastırılmış ve Mehmet Akif Ersoy'un yayımlanmamış şiirlerinin yer aldığı ''Safahat'' hediye etti. Bilici de günün anısına Hisarcıklıoğlu'na plaket takdim etti.

Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. TOBB heyeti, ziyaret turunu Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası ve Kayseri Ticaret Borsası ile sürdürdü.
Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.