Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Seramiksan Çankırı`da şube açtı

19 Temmuz 2012 Perşembe::

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın yeni showroom’u Çankırı’da açılıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Seramiksan’ın ilklerini ve teklerini bir araya getiren showroom’un açılışı 13 Temmuz’da yapıldı. Açılış töreninde Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve diğer mülki idare amirleri katıldı.

Seramik sektörünün öncü markalarından Seramiksan’ın Türkiye genelindeki showroom’larına Çankırı Ulu Ticaret de eklendi. Ulu Ticaret’in 13 Temmuz Cuma yapılan açılış törenine Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ve diğer mülki idare amirleri, Seramiksan Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Bülent Şamlı ile bir araya geldi.

Ulu Ticaret’in yapı market konseptindeki Seramiksan showroom’unda Seramiksan’ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren yenilikçi ürünleri sergileniyor. Bakteri oluşumunu engelleyen Nanotech, üç boyutlu baskı teknolojisiyle tasarımda sınırları zorlayan Digiart, desenleriyle dikkat çeken Soluble Salt, mekana görsel derinlik katan Lappato, Full Lappato ve High Glossy gibi inovatif ürünler, Çankırılıların beğenisine sunuluyor.

Açılış töreninde konuşan Seramiksan Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Bülent Şamlı, “Seramiksan olarak 2012 yılında ülkemizin seramik sektöründe akla gelen ilk 3 firmasından biri olmak hedefini belirledik. Bu hedef doğrultusunda kararlı adımlarla ilerliyor ve bayi ağımızı hızla genişletmeye devam ediyoruz. Hedefimiz 2012 sonuna kadar 250 bayi sayısına ulaşmak” dedi. Seramiksan’ın reklamlarında verdiği sözlerin de altını çizen Şamlı “Seramiksan olarak ‘Yeniliklerin öncüsü olma’ misyonunu üstleniyor ve müşterilerimize ‘beğenip de alamamanın tarihe karışacağı’ sözünü veriyoruz. Satın alma kolaylığı sağlamak amacıyla, kredi kartına peşin fiyatına vade farksız 12 taksitle ödeme imkanı sunuyoruz. ‘İyi tasarım herkesin hakkı’ diyerek tüketicilerimize sınırsız renk ve seçenekle çözümler sunuyoruz” diye konuştu. Çankırı’nın önde gelen firmalarından Ulu İnşaat ile 2006’dan bu yana işbirliklerinin sürdüğünü söyleyen Şamlı, “Ulu Ticaret, vizyoner yaklaşımıyla Çankırı’nın ilk yapı market konseptli mağazasında Seramiksan showroom’unu Çankırılıların hizmetine sundu. Böylelikle 6 yıldır süren verimli işbirliğimizi yeni bir boyuta taşıdı. Ulu Ticaret’e bol kazançlı günler diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.