Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Şirket alan da,şirket satan da burada buluşuyor

19 Temmuz 2012 Perşembe::

İğneden elmaya, ayakkabıdan teknolojik ürünlere kadar herşeyin satıldığı internette artık şirket satışı da, alışı da yapılacak.

Yazı Boyutu : A A A A

İş dünyasının duayen isimlerinden olan Mehmet Buldurgan, www.sirketortagim.com web portalında şirketine ortak arayan işletmelerle, şirketlere ortak olmak isteyen yatırımcıları aynı çatı altında buluşturuyor. Türkiye’de ilk ve tek olan bu girişimle, şirket evlilikleri kurumsal bir ciddiyetle ele alınacak, iş dünyasına yeni bir kültür ve iş anlayışı yerleşecek.

Yeni ekonomik hayatın önemli mecralarından biri olan e-ticaretin payı her geçen gün artıyor. Milyonlarca kişinin alışveriş yaptığı sanal alışveriş portallarında her türlü ürünün satışı gerçekleştiriliyor. Türkiye’nin en önemli şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapan Mehmet Buldurgan, şimdi bu birikimini KOBİ’lere yansıtıyor.

Bir süredir devam etmekte olan ön kayıtların neticesinde bugün itibarıyla canlı kullanıma açılan www.sirketortagim.com web portalı, üçlü bir yapıdan oluşuyor.

web portalında; şirketine ortak arayan işletmeler, başarılı ve vizyoner şirketlere ortak olmak isteyen yatırımcılarla, bu alanda hizmet veren danışmanlar aynı platformda buluşuyor.

Küçük ve orta boy işletmelerin birleşerek güçlenmeleri gerektiğini ifade eden mbco Strateji ve Yatırım Danışmanlık şirketinin kurucusu Mehmet Buldurgan, “Güçbirliği için bir araya gelmeyen şirketler maalesef yok olacak” dedi.

Türk ekonomisinin omurgasını oluşturan KOBİ’lere vizyon kazandıracak bir girişimde bulunduklarını söyleyen Mehmet Buldurgan, “Bu projeye başlarken iki eksiklik tespit ettim. Birincisi internette herşey satılıyor, ama bir tek şirket satışı yapılmıyordu. İkincisi ise şirket evliliği konusunda KOBİ’lere gereken önem verilmiyordu. Türkiye’de bu konuda büyük bir eksiklik gördüğümüz için bu girişimi hayata geçirmeye karar verdik. www.sirketortagim.com şirketlere yeni bir kültür ve iş anlayışı kazandıracak” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.