Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

İstanbul Fashion Week'e uluslararası damgası!

11 Temmuz 2012 Çarşamba::

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi'den sektöre çok önemli haber..

Yazı Boyutu : A A A A

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, İstanbul Fashion Week'in (IFW) 2013 yılından itibaren, uluslararası organizasyon kuruluşu IMG Fashion tarafından düzenleneceğini belirterek ''Organizasyonun uluslararası kimliğini daha da ön plana çıkarmış olacağız'' dedi.



      Ekim ayında 7'ncisi düzenlenecek olan İstanbul Moda Haftası etkinliği için, 2013 yılından itibaren, New York, Londra, Milano, Berlin, Moskova, Tokyo, Sidney ve Hindistan gibi dünyanın önde gelen moda haftalarını düzenleyen IMG firması ile stratejik işbirliği yapılması kararı alındı. İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi kararın duyurulması amacıyla düzenlenen basın toplantısında, IMG ile yapılan bu stratejik işbirliği anlaşmasıyla IFW'nin bir segment daha yukarı taşınacağını ifade etti.



      Tanrıverdi, ''Organizasyonun uluslararası kimliğini daha da ön plana çıkarmış olacağız'' ifadesini kullandı.



      İstanbul Moda Haftası etkinliklerinin uygulamaya yönelik tüm yetkisinin IMG'ye devredildiğini dile getiren Tanrıverdi, ''Bütçe konusunda tamamen IMG bu işle ilgilenecek. Biliyorsunuz bu iş büyük ölçüde sponsorluğa dayanan bir iş. Bizler sponsor bulmakta çok zorlanıyorduk, ama IMG dünyadaki geniş çevresi sayesinde bu konuyla daha iyi ilgilenebilir. Uygulama tamamen IMG'nin olacak'' diye konuştu.



      IMG Fashion Global Üretim Direktörü Jarrad Clark ise tasarım yeteneği ve üretim gücü ile önemli bir birikime sahip olan Türkiye'nin, dikey büyüyen pazarıyla benzersiz bir avantaja sahip olduğunu söyledi.



      Sponsor ağırlıklı bir sektörde faaliyet gösterdiklerini hatırlatan Clark, ''IMG olarak çok sayıda sponsorla çalışıyoruz, sponsor bulma konusunda bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum'' dedi.

     

     ''İstanbul Moda Haftası etkinliğinde hazır bulunacağız''

    

     Clark, IMG'nin yerel tasarımcı için büyük olanaklar sağlayacağını ifade ederek, ''Her ne kadar 2013 itibariyle sorumluluk alacak olsak da 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Moda Haftası etkinliğinde hazır bulunacağız. Yerel tasarımcılar ve üreticiler için, podyum için koleksiyon hazırlama, gösteri yapımı, pazarlama, halkla ilişkiler, markalaşma ve sektör odaklı pek çok konuda bir dizi atölye çalışması düzenleyeceğiz. Açacağımız bu atölyelerde IMG olarak, İstanbul Moda Haftasının geleceğine ilişkin daha fazla duyuru yapacağız'' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.