Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Gündem
Print Al

Garanti'de bayrak değişimi

6 Temmuz 2012 Cuma::

Krediler Genel Müdür Yardımcılığına Erhan Adalı, Garanti Emeklilik Genel Müdürlüğüne Cemal Onaran, Ticari ve Kurumsal Krediler Koordinatörlüğüne de Mustafa Tiftikcioğlu getirildi.

Yazı Boyutu : A A A A

Garanti ve iştiraklerinin üst yönetiminde bazı görev değişiklikleri yaşandı.



Yapılan açıklamaya göre, Garanti'ye 1997'de katılan Krediler Genel Müdür Yardımcısı Ali Temel, 31 Temmuz 2012 tarihi itibarıyla görevinden ayrılacak.



Ali Temel'den boşalan Krediler Genel Müdür Yardımcılığını, halen Garanti Emeklilik Genel Müdürlüğü'nü yürüten Erhan Adalı üstlenecek.

Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran ise Garanti Emeklilik Genel Müdürü olarak çalışmalarına devam edecek.



Bugüne kadar Proje Finansmanı Birim Müdürlüğünü yürüten Mustafa Tiftikcioğlu da Ticari ve Kurumsal Krediler Koordinatörlüğü görevini üstlenecek.



Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, "Garanti, her koşulda insan kaynağına yatırım yapan yönetim anlayışıyla, farklı yetkinlikleri, farklı pozisyonlarda verimli bir şekilde değerlendirebilen, yenilikçi insan kaynakları uygulamalarıyla çalışanlarına önemli kariyer fırsatları sunan bir kurum. Yeni görevlerine başlayacak arkadaşlarımın, tüm birikimlerini bugüne kadar olduğu gibi aynı dinamizm ve şevkle paylaşacaklarına, sorumlu oldukları alanları kısa sürede zirveye taşıyacaklarına yürekten inanıyorum" değerlendirmesini yaptı.



Yeni görevlendirmede Krediler Genel Müdür Yardımcılığı'na getirilen Erhan Adalı çalışma yaşamına 1989 yılında, Garanti Bankası'nın Teftiş Kurulu'nda müfettiş yardımcısı olarak başladı. Garanti'nin, Kurumsal Bankacılık, KOBİ Bankacılığı gibi farklı birimlerinde yönetici olarak görev alan adalı, 2005'ten bu yana Garanti Emeklilik ve Hayat AŞ'nin Genel Müdürü olarak görev yapıyordu.



Garanti Emeklilik Genel Müdürlüğü'ne getirilen Cemal Onaran da, Garanti Bankası Teftiş Kurulu'nda müfettiş yardımcısı olarak göreve başladı. 2007 yılına kadar Garanti Bankası'nın İstanbul'daki çeşitli bölge müdürlüklerinde Bölge Müdürü olarak görev aldı.



Mustafa Tiftikçioğlu ise, 2000 yılında Yönetmen olarak Osmanlı Bankası'nda çalışmaya başladı, yaklaşık 1 yıl sonra Garanti Ailesine katıldı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.