Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

Körfez'in en etkili Türk'ü

2 Temmuz 2012 Pazartesi::

Körfez'in en etkili 100 isminin ödüllendirildiği Power 100 listesine bir Türk işadamı da girdi

Yazı Boyutu : A A A A


Körfez'in en etkili 100 ismi listesine giren Türk



Ortadoğu’nun ve Körfez’in en prestijli ve etkili yayın kuruluşlarından Construction Week’in her yıl belirlediği ve bölgenin en etkili 100 isminin ödüllendirildiği Power 100 listesinde bu yıl AE Arma-Elektropanç’ı temsil eden İş Geliştirme Müdürü Burak Kızılhan da yer aldı.



Power 100 ödülleri, her yıl körfez bölgesinde inşaat ve yatırım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ciroları, karları, çalışan personel sayısı, mevcut projelerinin yanı sıra şirket temsilcilerinin bölgeye kattıkları değer, teknoloji ve inovasyona yaklaşımları, liderlik birikimleri gibi nitelikler göz önüne alınarak veriliyor.



Londra’daki University of Hertfordshire’da Elektrik – Elektronik Mühendisliği üzerine eğitim alan Burak Kızılhan, yine Londra’da bulunan Brunel University’de Mühendislik Yönetimi Master’ı yaptı. Eğitiminden sonra, 2 sene boyunca Schneider Electric İngiltere’de çalıştı ve daha sonra aile şirketi AE Arma-Elektropanç’ta görev aldı.



Dünya çapında; elektrik, elektronik, mekanik ve bilgi-iletişim teknolojileri alanlarında, teknik servis sağlayıcı Imtech N.V’nin ortağı olan Türkiye’nin en güçlü Teknik Müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç, bölgede Dubai, Katar, Abu Dhabi gibi ülkelerde yürüttüğü pek çok proje ile dikkat çekiyor. Burak Kızılhan da 2010 yılından beri, AE Arma-Elektropanç’ın Ortadoğu operasyonlarının başında ve aynı zamanda iş geliştirme müdürü olarak görevini sürdürüyor.



Listeye 68. sıradan giren ve listede Türkiye’yi temsil eden iki kişiden biri olan 28 yaşındaki Kızılhan, ayrıca listenin en genç ismi olarak da dikkat çekiyor.


Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.