Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Mekan
Print Al

Ajia Hotel

10 Mart 2012 Cumartesi::

Zamanın ve mekanın ötesinde bir butik otel ve restaurant

Yazı Boyutu : A A A A

Kanlıca’daki tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nın restore edilmesi sonucu her ayrıntısı incelikle düşünülerek tasarlanmış olan A’jia, muhteşem deniz manzarasına hakim yazlık - kışlık restoranı ve 16 odalı butik oteli ile hizmet veriyor.


İtalyan ve Akdeniz mutfağının özel tatlarından oluşan zengin mönüsü, ödüllü şefi ve ekibinin usta elleriyle farklılaşıyor. Boğaz manzarası eşliğinde, haftanın her günü, kokteyl ve kokteyl prolonge servisi verilebilen mekan düğün, kokteyl gibi özel davetlere de ev sahipliği yapıyor.


A’jia Hotel, en kapsamlı ve prestijli otel rehberi tarafından, “Avrupa`nın En Mükemmel Otelleri” ödül töreninde “Most Charming Hotel / Avrupa`nın En Büyüleyici Oteli” seçildi.


Bu ödül yanı sıra turizm ve seyahat sektörünün en itibarlı magazinlerinin okurlarının secimlerinden olusan tüm Avrupa otelleri arasında haberi en çok okunan 3. otel olarak “European Reader Award” ödülü almaya hak kazandı.


A’jia Hotel aynı zamada açıldıktan bir yıl sonra The American Academy of Hospitality Sciences tarafından yapılan incelemeler sonucunda, mekan dekorasyon uygulaması, otel ve restoranda sunulan servisler ve servis kalitesi anlamında A’jia, mekan ve servislerinde kaliteyi sağlayan otel ve restoranlara verilen "Five Star Diamond Award"`ın sahibi oldu.


Öğle ve akşam yemekleri yanı sıra her sabah 07.00-10.30 saatleri arasında kahvaltı, her Pazar 07.00-15.30 saatleri arasında brunch servisi verilen A’jia’da, özel toplantılar için Boğaz manzaralı 40 kişilik bir salon da bulunuyor.


İletişim;


Ahmet Rasim Paşa Yalısı Çubuklu Cad. No 27 34812 Kanlıca / İstanbul / Türkiye


+90 216 413 9300

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.