Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Mekan
Print Al

Kaşıbeyaz Bosphorus

25 Şubat 2012 Cumartesi::

Eşsiz manzarada özel tatları denemek için boğazın yeni gözdeki kaşıbeyaz Bosphorus sizi bekliyor.

Yazı Boyutu : A A A A


Girişteki ana salonda ailenizle tadı damağınızda kalacak bir et keyfi yaşarken, ikinci kattaki 100 kişilik açık ve kapalı alana sahip salonda ise boğazın esintisini teninizde hissedebilirsiniz. Üçüncü katta 100 kişilik açık, 100 kişilik kapalı alana sahip olan VIP salonda, misafirlerinizi ağırlayabilir ve boğazın eşsiz manzarasında beş çayınızı içebilirsiniz. Boğaz deyince ilk akla gelen yaz akşamları da mekânda unutulmamış.



En üst kattaki terasta boğazın ihtişamlı manzarasına hâkim noktada yaz akşamlarının tadını çıkartabilirsiniz. Geleneksel Türk mutfağı yapısına sahip olan Kaşıbeyaz, yeni restoranda kullanılan ve 21. yüzyıl esintileri taşıyan mimari detaylarla daha çağdaş bir görünüme kavuşuyor. Eren Yorulmazer’in İstanbul boğazının güzelliği ile dünü ve bugünü birleştiren bir çizgide tasarladığı mekânda, tüm mekânda kullanılan özel tasarımlar dikkat çekiyor.



Turkuvaz renginin ön plana çıktığı tasarımlarda, klasik çintemani deseninin modernize edilerek metal malzemeye uygulanmış hali konuklara bir saray atmosferi yaşatıyor. Osmanlı motiflerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı mekânda bakır dövme üzerine krom kaplama aydınlatmaların her biri de el yapımı ve mekân için özel tasarlanmış. Mekânda tüm duvarlarda ve dekorasyonun büyük bir kısmında masif ve gözeneksiz bir yapıya sahip olan malzemeler kaplanarak tercih edilmiş. Bu malzeme hiçbir bakteriyi bünyesinde barındırmıyor, rengi solmuyor, çizilmiyor ve yanmıyor.



Beyaz renginin baskın olduğu mekânın zemininde ise beyazın beyazı ve beyazlığını küçük kristallerden alan mermerler göze çarpıyor. 1974 yılında Aksaray’da kurulan ve 1987 yılından itibaren Florya’da hizmet vermeye başlayan Kaşıbeyaz, kendine has geleneksel Güneydoğu mutfağı sadece damak tadına hitap etmekle kalmıyor, boğazdaki yeni mekânında ortaya çıkardığı sıcak atmosferle et lezzetini İstanbul Boğazı’na taşıyor.



İletişim Köybaşı Cad. No: 10 Yeniköy Yeniköy, İstanbul



Telefon: 0 212 468 17 17



 


Kaynak: Kaşıbeyaz Bosphorus , Link : http://www.kasibeyaz.com.tr/bosphorus/index.cfm

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.