Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Ekonomi
Print Al

4 yeni finansman paketi' açıklaması

2 Haziran 2020 Salı::

Bakan Berat Albayrak'tan '4 yeni finansman paketi' açıklaması... Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım'ın cumhuriyet tarihininin en büyük kredi destek paketine katılmasına ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Albayrak, "Kamu katılım finans kuruluşlarımız, yeni süreçte hayatın canlanması adına 4 yeni finansman paketini hayata geçiriyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Konuttan taşıta, yerli üretime destekten tatile kadar sağlanacak yeni finansman destekleri milletimize hayırlı olsun. Hep söylediğimiz gibi birlikte başarıyoruz." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan 4 yeni finansman paketine ilişkin son dakika açıklaması geldi. Bilindiği üzere, Kamu Katılım Finans Kuruluşlarından Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım da yeni kredi destek paketine destek verdiğini duyurmuştu.


Berat Albayrak

@BeratAlbayrak
Kamu katılım finans kuruluşlarımız, yeni süreçte hayatın canlanması adına 4 yeni finansman paketini hayata geçiriyor. Konuttan taşıta, yerli üretime destekten tatile kadar sağlanacak yeni finansman destekleri milletimize hayırlı olsun. Hep söylediğimiz gibi birlikte başarıyoruz. https://twitter.com/AACanli/status/1267708355541454848 …

AA Canlı

@AACanli
Kamu katılım finans kuruluşları, normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için 4 yeni finansman paketini hayata geçiriyor.

YENİ FİNANSMAN DESTEKLERİ MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

Bakan Albayrak, "Kamu katılım finans kuruluşlarımız, yeni süreçte hayatın canlanması adına 4 yeni finansman paketini hayata geçiriyor. Konuttan taşıta, yerli üretime destekten tatile kadar sağlanacak yeni finansman destekleri milletimize hayırlı olsun. Hep söylediğimiz gibi birlikte başarıyoruz." dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.