Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Mekan
Print Al

Coronavirüsü için inşasına başlandı

16 Nisan 2020 Perşembe::

Başkan Erdoğan duyurmuştu! Geçtiğimiz günlerde Başkan Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ve coronavirüs ile mücadele kapsamında yapımına başlanan Atatürk Havalimanı'ndaki bin yataklı hastanenin tek katlı bina bölümünün yapımına başlandı.

Yazı Boyutu : A A A A

Çalışmalar havadan görüntülendi. . Çok sayıda işçi ve iş makinesinin aralıksız çalıştığı hastane inşaatının havadan çekilen görüntülerinde bazı bölümlerde binanın metal iskeletinin yapımının tamamlandığı görülüyor. İşte hastane ile ilgili son dakika gelişmeleri.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Erdoğan'ın duyurduğu coronavirüse karşı önlem amaçlı inşa edilen hastanelerin inşasına başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Nisan'da video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından yaptığı açıklamada İstanbul'da Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de iki hastane oluşturulacağını duyurmuştu...

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan duyurmuştu! Coronavirüsü için inşasına başlandı
ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Başkan Erdoğan'ın koronavirüs ile mücadele kapsamında yapımını duyurduğu Atatürk Havalimanı'ndaki geniş bir alanda oluşturulan bin yataklı hastane inşaatında iş makineleri ve hafriyat kamyonları ile aralıksız bir çalışma yürütülüyor.


SON DAKİKA: Başkan Erdoğan duyurmuştu! Coronavirüsü için inşasına başlandı
HASTANENİN TEMEL İNŞAATI TAMAMLANDI

Hastane inşaatındaki çalışmaların son durumu havadan görüntülendi. Yapımına başlanıldıktan itibaren 45 günde bitirilmesi planlanan hastanenin temel inşaatı geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan duyurmuştu! Coronavirüsü için inşasına başlandı
Temelin tamamlanmasının hemen ardından tek katlı hastanenin bina iskeletinin yapımına başlandı. Çok sayıda işçi ve iş makinesinin aralıksız çalıştığı hastane inşaatının havadan çekilen görüntülerinde bazı bölümlerde binanın metal iskeletinin yapımının tamamlandığı görülüyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.