Bugün: 19 Mart 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Kişisel Gelişim
Print Al

Barcelona Dünya Mobil Kongresi'nden

1 Mart 2018 Perşembe::

5G internet iletişimi veri aktarımında devrim...

Yazı Boyutu : A A A A

İnternet teknolojisinin toplumsal ve ekonomik yaşamın bütün alanlarında köklü değişikliklere neden olduğu günümüzde, yeni nesil kablosuz internet iletişimi teknolojisi 5G, dünyanın en büyük mobil ilet

Barcelona Dünya Mobil Kongresi'nden: 5G internet iletişimi veri aktarımında devrim oluşturacak.

İnternet teknolojisinin toplumsal ve ekonomik yaşamın bütün alanlarında köklü değişikliklere neden olduğu günümüzde, yeni nesil kablosuz internet iletişimi teknolojisi 5G, dünyanın en büyük mobil iletişim teknolojileri fuarı Barcelona Dünya Mobil Kongresi’nde de tartışıldı.

QUALCOMM İletişim Teknolojileri’nden 5G yöneticisi Matt Branda, yeni nesil bağlantının, hızından ziyade dünyada daha fazla cihazın birbirine bağlanmasına imkan verecek olması açısından da önemli olduğu görüşünde.

Matt Branda, yönetici, QUALCOMM İletişim Teknolojileri: “ 5G sadece hızla ilgili değil. Mobil ağların, bütü endüstrilere, cihazlara ve hizmetlere entegre olmasının önünü açacak. Sadece insanları birbirine bağlamakla kalmayacak. Otomobiller, sağlık servisleri, insansız hava araçları hepsi bu 5G teknolojisi ile birbirine bağlanacak.”

5G teknolojisini sanal devrim olarak yorumlayan uzmanlar 2019 yılında bu teknolojinin mobil telefonlarda görülebileceğini ve ülkeler arasında veri transferinin hayal edilemeyecek kadar hızlanacağını belirtiyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.