Bugün: 16 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Şirket Kültürü
Print Al

150 bin lira hibeye başvurular başladı

10 Nisan 2017 Pazartesi::

TÜBİTAK'ın girişimcilerin iş fikirlerine sağlayacağı 150 bin lira geri ödemesiz destek için başvurular bugün itibariyle alınacak.

Yazı Boyutu : A A A A

TÜBİTAK tarafından hayata geçirilen "Bireysel Genç Girişim Programı"na başvurular bugün itibariyle başladı. Girişimcilere verilecek 150 bin liralık hibe için sektör ve konu ayrımı gözetilmeyecek. Hibe için TÜBİTAK'ın ayırdığı toplam bütçe 62 milyon lira.

28 Nisan'a kadar başvuruların alınacağı programa başvuru için uygulayıcı kuruluşların kapısını çalmak gerekiyor. Adaylar ilk olarak uygulayıcı kuruluşun onayından geçiyor ve daha sonra TÜBİTAK'a başvurabiliyor. Bu nedenle ikinci bir başvuru çağrısı daha yapılacak, o da 1-15 Ağustos tarihi arasında olacak. İlk aşamayı geçemeyen girişimciler tekrar şansını deneyebilecek.

Uygulayıcı kuruluşlar şöyle: Anadolu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Atılım Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Bilkent Cyberpark, Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme AŞ, Erciyes Teknopark AŞ, Fırat Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici AŞ, Gazi Teknopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurucu ve İşletici AŞ, Gaziantep Üniversitesi Target Teknoloji Transfer Ofisi AŞ, Hacettepe Teknokent Tek. Tran. Ar-Ge Dan. En. Sa. Çe. ile San. ve Tic. AŞ, İnnopark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici AŞ, İstanbul Teknokent AŞ, İTÜNOVA Teknoloji AŞ, Konya Teknokent Teknoloji Geliştirme Hizmetleri AŞ, Marmara Teknokent AŞ, ODTÜ Teknokent Yönetim AŞ, Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Türk Ekonomi Bankası AŞ, Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi AŞ ve Yıldız Teknoloji Geliştirme Bölgesi Teknopark AŞ.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.