Bugün: 27 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Boat Show kapılarını açtı

11 Şubat 2017 Cumartesi::

CNR Boat Show-11. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı VIP açılış töreni Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Yazı Boyutu : A A A A

Yarın CNR Expo'da kapılarını açacak olan fuarda fiyatı 4 bin liradan 3 milyon euroya kadar tekne, bot ve yatlar sergileniyor. 300'ün üzerinde tekne, yat ve yelkenlinin yer aldığı fuar, Princess, Sealine, Hanse, Azimut, Moody, Prestige, Dufour, Jeanneau, Azuree, Sunseeker gibi dünya markalarının en iddialı motor, yat ve yelkenlilerine ev sahipliği yapıyor.

Fuarda sergilenen İngiliz yapımı "Princess 82" isimli tekne 25.5 metrelik uzunluğuyla en büyük tekne olarak öne çıkarken, orijinal konseptin çarpıcı ve füturistik çizgilerle birleştiği yerli yapım "78 Flybridge Evolution" 23.98 metre uzunluğu ve 3 milyon euro fiyatıyla dikkat çekiyor.

Etkinlikte ilgi çeken diğer tekne ve yatlar arasında yelken performansı ile konforun bir araya getirildiği "Hanse 588", manevra kabiliyeti yüksek "Prestige 680", yeni tasarımlı "Jeanneau 54" ve "Jeanneau 51", yeniliklerle segmentindeki standartları tekrar tanımlayan "Sealine F530", gücü ve dengeli yapısıyla adından söz ettirmesi beklenen "Sun Odyssey 479" da bulunuyor.

Çarkçı Denizcilik tarafından sergilenen İtalyan markası Zar Formenti'nin en lüks botu olan "85 Sport Luxury" modeli mereklılarını bekliyor.

Çarkçı Denizcilik tarafından Türk denizseverler ile buluşturulan "Zar 85 SL", çift kişilik yatağa dönüştürülebilen bir konsola sahip ve masasında 8 kişiye kadar alan sunuyor. Yarın yat ve tekne meraklılarının ziyaretine yarın açılacak fuar 18 Şubat'ta sona erecek.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.