Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Kişisel Gelişim
Print Al

Teknoloji mutlu ediyor

20 Aralık 2016 Salı::

Sevdiklerini mutlu etmek için hediye arayışına girenlerin en çok tercih ettiği ürünler arasında teknolojik ürünler yer alıyor. Sosyal anket servisi Poltio tarafından yapılan araştırmaya göre hem erkekler hem de kadınlar en çok teknolojik ürünlerle mutlu oluyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Ömer Temür - Yeni yıl yaklaşırken, hediye telaşı da başladı. Sevdiklerini mutlu etmek için hediye arayışına girenlerin en çok tercih ettiği ürünler arasında teknolojik ürünler yer alıyor. Sosyal anket servisi Poltio tarafından yapılan araştırmaya göre hem erkekler hem de kadınlar en çok teknolojik ürünlerle mutlu oluyor. Sizde bu yıl televizyon, telefon ve tabletin yanı sıra sevdiklerinizi akıllı saatler, 360 derece çekim yapan kameralar, VR gözlükler ya da bluetooth’lu hoparlör ile şımartabilirsiniz.

En sıcak hediye
SBS, dokunmatik ekran eldiveni, kulaklıklı bere ve suni kürklü kulaklık gibi ürünleri ile yılbaşı hediyesi arayanlara sıcak alternatifler sunuyor. SBS dokunmatik ekran eldiveni, nefes alabilen yapısı ile elleri terletmiyor ve her zaman sıcak tutuyor. Beyaz, siyah ve gri olmak üzere üç renk seçeneği bulunan SBS yün bere ise entegre mikrofonlu kulaklığı ile dikkat çekiyor. Ürünün üzerinde, gelen çağrıları cevaplandırmayı ve sonlandırmayı sağlayan buton yer alıyor.

Gözlük sanal eğlence gerçek
Geleceğin teknolojileri olarak adlandırılan VR gözlükler ile eğlencenin dozunu artırabilirsiniz. Sanki içerisindeymişsiniz hissi veren gözlükler ile video ve müzik dinleyebilir ya da oyun oynayabilirsiniz. Google, Samsung, Microsotft, HTC, Oculust Rift, LG gibi firmaların bu alanda ürünleri var. Ürünlerin fiyatları ise 100 TL'dan başlıyor 1.500 TL’ye kadar çıkıyor fiyatlar.

Huawei P9 Lite gelişmiş fotoğraf ve kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni nesil 13MP sensör ile güçlendirilen P9 Lite’ın kamerası, 5 katmanlı lensi ile kristal berraklığında fotoğraflar için tasarlandı. Az ışıkta dahi performanstan ödün vermeyen P9 Lite, gece selfie’lerinde de iddialı. Satış fiyatı: 1.299 TL.

360 derece kamera
Yeni yıla 360 derece kayıt yapabilen kameralarla girebilirsiniz. Sanal gerçeklik gözlükleriyle beraber kullanım alanı daha genişleyen ürünlerin fiyatı ise 1.600 TL’ye kadar çıkıyor. Samsung Gear 360 da bunlardan biri. Gear 360 ile isterseniz 180 derece, isterseniz 360 derece çekim yapabilirsiniz. Bu görüntüleri Facebook ve Youtebu gibi sosyal medya sitelerinde paylaşabilir ya da Samsung Gear VR sanal gerçeklik gözlüğünde izleyebilirsiniz.

Bluetooth'lu hoparlör
Yeni yıl için Grundig'in 360 derece ses deneyimi sunan bluetooth'lu hoparlörü iyi bir alternatif olabilir. Cep telefonu, notebook ve tablete gibi cihazlara bağlanabilen hoparlör 8 saat pil süresi sunuyor. 10 metreye kadar kapsama alanına sahip hoparlörün dâhilî mikrofonu ile konferans görüşmeler de yapılabiliyor. Üründe ayrıca dâhilî şarj edilebilir pil, haricî cihaz şarj için USB çıkışı, aux girişi ve AC adaptör bulunuyor. Cihazın fiyatı: 399 TL

Beyaz eşyada KDV'yi kaldırdı
Samsung Electronics Türkiye, “KDV’siz Günleri” başlattı. Kampanya kapsamında aralık ayı boyunca Samsung markalı bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı ve ankastre ürünler yüzde 18 indirim ile tüketicilerle buluşuyor. Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy “KDV’siz günler kampanyası ile dünyanın en inovatif beyaz eşya ürünlerini Türk tüketicilerin evlerine taşıyoruz” dedi.

TeknoSA’da indirim var
TeknoSA mağazalarından 25 Aralık’a kadar 2.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlar Vestel Venüs V3 5010 akıllı telefona veya Hometech 14 inç siyah notebook’a 299 TL’den sahip olma fırsatını yakalıyor. Ayrıca aralık ayı sonuna kadar Disney Collection baskılı tişörtlerde ikinci ürün alımlarında yüzde 60, pijama ve geceliklerde ise ikinci üründe yüzde 50 indirim fırsatı aileler ve çocukları ile buluşuyor. 31 Aralık’a kadar Disney karakterlerinin seçili kostümleri ise TeknoSA mağazalarında 119,90 TL yerine 89,00 TL’den satışa sunulacak. Mont, battaniye, sweatshirt, elbise gibi seçili Disney Collection tekstil ürünlerinde ise 3 al 2 öde kampanyası yüzleri güldürüyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.