Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Şirket Kültürü
Print Al

İhlas Ev Aletleri yurtdışı distribütörleriyle bir araya gelerek Roboclean'in yeni modelini tanıttı

7 Nisan 2016 Perşembe::

İhlas Ev Aletleri, Antalya’da düzenlediği Uluslararası Distribütörler toplantısında ihracat yaptığı 50 ülkeden distribütörlerini ağırlayarak Roboclean Temizlik Robotu’nun sektördeki 20. yılını kutladı ve piyasaya çıkacak yeni modelini tanıttı.


Yazı Boyutu : A A A A

Türkiye’deki temizlik ve sağlık robotu piyasasının %50’sine sahip olan ve yurtdışı piyasasında satışlarıyla aynı kategoride ilk ikide yer alan İhlas Ev Aletleri, 31 Mart-2 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da, Titanic Lara Otel’de düzenlediği toplantıda yurtdışı distribütörlerini buluşturdu. Toplantıda Roboclean Temizlik Robotu’nun sektördeki 20 yıllık başarısını kutladı ve 2016 yılının ikinci yarısında piyasaya sunulacak yeni ürününün tanıtımını yaparak 2017 yılı hedeflerini paylaştı.

31 Mart günü düzenlenen tanıtım ve genel değerlendirme toplantısında İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber farklı kıta ve farklı ülkelerden gelen 100’den fazla katılımcıya “hoş geldiniz” diyerek konuşmasını yaptı. Dr. Kamber Roboclean Ailesi’ni bambu ağacına benzeterek şunları söyledi: “Bambu ilginç bir ağaçtır. Önce tohumu ekilir, sulanır ve gübrelenir. Birinci yıl tohumda herhangi bir değişiklik olmaz. İkinci, üçüncü ve dördüncü yıllarda da tohum sulanır, gübrelenir... Ve nihayet beşinci yılın sonuna doğru yeşermeye başlar ve altı hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık 27 metre boyuna ulaşır. Bambu ağacı 27 metre boyuna altı hafta da mı, yoksa beş yılda mı ulaşmıştır? Büyük bir sabırla ve ısrarla tohum beş yıl süresince sulanıp gübrelenmeseydi bırakın ağacın büyümesini, var olmasından dahi söz edemezdik.

İşte bizim ailemiz de böyle büyüdü. Yılmadan çalıştık ve sabrettik. 20 yılın sonunda Aura Roboclean ismini doğudan batıya, kuzeyden güneye nerdeyse tüm dünyaya duyurduk ve onu elit bir marka haline getirdik” dedi

Dr. Ömer Kamber’den sonra Roboclean’in yeni modeli özel bir hologram gösterisiyle tanıtıldı. Gösterinin arkasından kürsüye çıkan İhlas Ev Aletleri İhracat Direktörü Uğur Kurt, yeni ürünün özelliklerini tanıttı ve geliştirdikleri diğer yenilikleri anlatarak 2017 yılı hedefleri hakkında bilgi verdi. Kurt: “2015 yılında çok çalıştık ve Roboclean Ailesi’ne 9 yeni ülkeyi daha kattık. Arnavutluk, Avusturya, Kosova, Moğolistan, Portekiz, Sırbistan, Tayland, Tayvan ve ABD’de de artık yeni üyelerimiz var. Ürünümüz temizlik ve sağlık alanında geliştirilen ilk iki ürün içinde yer alıyor. Üstelik bir çok özelliği ile, diğerlerinden ciddi üstünlükleri var. Ürünümüz, aldığı Red Dot, Iconic Awards, Good Design ve iF Design ödülleriyle kalitesini, uluslararası otoriteler tarafından da tescilletmiş oldu” dedi.

Toplantının öğleden sonraki oturumunda, söz distribütörlere verildi. Distribütörler, farklı ülkelerdeki satış deneyimlerini ve üründen beklentilerini paylaştılar. Günün sonunda ise tüm Roboclean Ailesi, eğlenceli bir domino etkinliği ile Roboclean’i farklı kılan özellikleri çizdiler ve hep birlikte “Aura Roboclean” yazdılar.

Buluşmanın son akşamında düzenlenen gala yemeğinde, başarılı distribütörler çeşitli kategorilerde ödüllerini aldılar.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.