Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Kişisel Gelişim
Print Al

Değişen medyayı yakalamanın 5 püf noktası

30 Mart 2016 Çarşamba::

İletişim kaynaklarının çeşitlendiği dünyada habere erişmek kolaylaşırken içerik bolluğunda farklılaşarak rekabette öne geçmek mümkün.

Yazı Boyutu : A A A A

Çok değil sadece 10 yıl önce bir yöneticinin yaptığı açıklamayı duyurmanın, yeni bir ürün tanıtımını yapmanın, bir hizmeti duyurmanın belli yolları vardı. Bugün iletişim kanallarındaki çeşitlenme bizleri bu yolları yeniden düşünmeye ve döşemeye çağırıyor. Bugün markalar her gün sosyal ağlardan akan milyonlarca içerikle rekabet etmek zorunda. Bu kakofonide ayakta kalmak ve mesajları doğru kanallar aracılıyla aktarmayı başarmak zorundayız.

Özellikle dijital haber odaları olarak adlandırılan, markaların sitelerindeki kendileriyle ilgili haberleri paylaştıkları kısımları erişebilir kılmak kritik önem taşıyor. Haber ajanslarını ücretli sunduğu içeriklerin, markaların haber odalarında ücretsiz olarak sunulması görsel, yazılı ve dijital alanda çalışan gazeteciler için önem taşıyor TheNews- Market tarafından ile yapılan kaynak kullanım araştırması ulaşılabilir, ilgili ve paylaşılan hikayeler oluşturmanın püf noktalarına odaklanmış. Yüzde 60’ı dijital medyada çalışan 248 gazeteci ile yapılan araştırmaya göre markaların elini taşına altına koyması giderek daha fazla önem kazanıyor.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.