Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Turkcell Teknoloji Zirvesi Yapıldı

10 Mart 2016 Perşembe::

Bu yıl 3.’üncüsü düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi 20 Kasım tarihinde 4000 kişinin katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Yazı Boyutu : A A A A

6 paralel salonda ilerleyen 100’den fazla konuşmacının oturumlarının yanı sıra kalabalık stant alanları ile dikkat çeken Turkcell Teknoloji Zirvesi; Guy Kawasaki ve Süreyya Ciliv’in oturumları, Cem Yılmaz’ın teknoloji temalı stand up’ı ve DJ Geveze’nin röportajları yanı sıra Model Grubu’nun katıldığı kapanış partisi ile oldukça renkli geçti.

Turkcell Pazarlama İletişimi Etkinlik Yönetimi Barış Tümer:
“YILLIK BAZDA EN BÜYÜK ORGANİZASYONLARIMIZDAN BİRİ”


Organizasyon hakkında bilgi verir misiniz?
Turkcell Teknoloji Zirvesi’nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl Steve Wozniak’ı ağırlamıştık bu yıl de Guy Kawasaki’yi ağırlıyoruz. Kurumsal müşterilerimize yönelik yeni teknolojilerimizi ve ürün servislerimizi anlattığımız, müşterilerimizle bir araya geldiğimiz yıllık bazda en büyük organizasyonlarımızdan bir tanesi.

Organizasyon için nasıl bir hazırlık süreci geçirdiniz, ne kadar sürede hazırlandınız?
Organizasyon için yaklaşık 4 aydır çalışıyoruz. 3 gündür de 7/24 Haliç Kongre Merkezi’nde kurulumdayız. Sadece toplantılar değil bunun dışında yaklaşık 400 metrekarelik bir Turkcell stant alanımız, 30 adet çözüm ortaklarımızın bulunduğu stantlarımız ve bunlara ilave olarak sponsor firmalarımızın da yer aldığı 500-600 metrekarelik bir stant alanı ile de paralel olarak devam ediyoruz. Burada her stantta müşterilerimizin işlerini geliştiren yeni teknolojilerle ilgili demolar yapıp bilgiler veriyoruz. O yüzden organizasyonun hem konferans tarafı var hem de stant ve demo tarafı var.

Konferanslar ve stantlar dışında çeşitli aktiviteler var mı?
Cem Yılmaz, bir saat sürecek, bize özel, teknoloji üzerine bir stand up gösterisi yapacak. Akşam Model Grubu ile de kapanış partimiz olacak. Ayrıca DJ Geveze de burada zirveye özel bir program sunuyor; katılımcılarla röportajlar ve yarışmalar yapıyor.

Organizasyonda kaç konuşmacı ve kaç katılımcı yer aldı?
Şu an da 4000 kişilik katılım söz konusu ve 100’ün üzerinde de konuşmacı var. 6 paralel salonda gün boyunca oturumlar devam ediyor. 2 yabancı konuşmacımız var; diğerler konuşmacılar da Türkiye’nin önde gelen firmalarının CEO’ları, yöneticileri.

Organizasyonda hangi destek firmalar ile çalıştınız?
Organizasyonu Figür Turizm ile gerçekleştiriyoruz. Origin Tasarım, görsel materyallerde bize destek oldu. Teknik konusunda Haliç Kongre Merkezi’nin firması Pia ile çalışıyoruz. İnsan kaynakları anlamında My Staff ile çalışıyoruz. Dekor anlamında da yine Origin Tasarım’dan destek aldık.

Şimdiye kadar organizasyon ile ilgili ne tarz geri bildirimler aldınız?
Sosyal medya üzerinden çok yoğun olarak geri bildirimler alıyoruz. Özellikle Guy Kawasaki’nin oturumu ve onun öncesinde CEO’muz Süreyya Bey’in oturumu ile ilgili birçok olumlu geri dönüşler var. Müşterilerimizle birebir temasa geçtiğimiz için aslında çok iyi bir network sağlamış oluyoruz.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.