Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | İnsan Kaynakları
Print Al

21. İnsan Kaynakları Zirvesi

21 Şubat 2016 Pazar::

MCT Danışmanlık tarafından 1995’ten bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi, 17- 18 Şubat 2016 tarihlerinde “Smart Simplicity / Akılcı Sadelik” teması ile İstanbul Lütfi Kırdar’da gerçekleştirildi. Sektör profesyonellerini bir araya getiren zirvenin ana sponsorluğunu Finansbank ve Kariyer.net üstlendi. Dünyaca ünlü isimlerin sunumlarıyla sektörde yaşanılan gelişme ve yeniliklerin anlatıldığı 21. İnsan Kaynakları Zirvesi bu yıl da binlerce kişiyi ağırladı

Yazı Boyutu : A A A A

MCT Danışmanlık tarafından 17-18 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar’da gerçekleştirilen 21. İnsan Kaynakları Zirvesi dünyaca ünlü isimleri aynı sahnede buluşturdu. Sektör profesyonelleri ve üniversite öğrencilerinin geniş katılım gösterdiği zirvede 2015 yılında liderlerle yapılan araştırma sonucuna göre belirlenen “Akılcı Sadelik / Smart Simplicity” teması işlendi. Konferans Eş-Başkanlığını MCT Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Alper Utku ve MCT Danışmanlık Genel Müdürü Didem Gürcüoğlu’nun üstlendiği zirvede, profesyonellere yeni bir bakış açısı getirecek konuşmacı sunumlarının yanı sıra özel oturumlar, çalışma grupları, fuar gibi birçok farklı etkinlik de yer aldı.

İnsan Kaynakları Zirvesi bu yıl; IE Business School’da Doçentlik yapan Steven D’Souza, Nörobilim alanında doktora derecesine ve başarılı bir tıp kariyerine sahip tek liderlik koçu Tara Swart, Ashridge Business School ve Metanoia İnstitude’da Liderlik ve Örgütsel Gelişim Öğretim Görevlisi olarak görev alan Steve Chapman, Oxford Üniversitesi’nde Liderlik Eğitimi veren Robert Poynton ve dünya genelindeki Oyunlaştırma Guruları puan tablosunda 6 numarada yer alan An Coppens gibi birbirinden önemli isimleri ağırladı. Global markaların üst düzey yöneticilerinin de katıldığı zirvede liderler iş dünyasındaki tecrübelerini anlattı.

Kaynak: goodworks.com.tr , Link : goodworks.com.tr

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.