Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

"Üretimde Yeni Dönemi Konuşuyoruz"

30 Eylül 2015 Çarşamba::

"Üretimde Yeni Dönemi Konuşuyoruz" Etkinliklerimize Davetlisiniz. Üretim şirketlerinin yeni trend ve teknolojileri keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla İstanbul, Ankara ve İzmir’de “Üretimde Yeni Dönemi Konuşuyoruz” başlıklı bir dizi etkinlik düzenliyoruz.

Yazı Boyutu : A A A A

Sanayi Devrimi’nden bu yana iş yapış biçimlerinde yaşanan en büyük değişimin eşiğindeyiz. 3D baskı, akıllı üretim ve Nesnelerin İnterneti gibi gelişmiş yeni teknolojiler iş yaşamını büyük bir hızla dönüştürüyor. Tüm sektörlerde tasarım ve üretim şekillerini değiştiren, tasarım ve üretimin yakınlaştığı yeni bir “Bağlantı Çağı”na girmek üzereyiz. Yakın dönemde tüm sektörlerde çalışanlar benzer zorluklarla karşılaşacak ve benzer yeteneklere ihtiyaç duyacak.

Bu yeni çağdaki teknoloji devriminin lider şirketlerinden Autodesk, Türkiye’de üretim şirketlerine gelecek için yararlı ipuçları vermek üzere bir etkinlik dizisi düzenliyor. “Üretimde Yeni Dönemi Konuşuyoruz” etkinlikleri İstanbul, Ankara ve İzmir’de ünlü teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilecek.

Autodesk Orta Doğu ve Türkiye Mimarlık, Mühendislik, İnşaat ve Üretim Sektörü Lideri Naji Atallah, Autodesk Türkiye Ülke Lideri Murat Tüzüm ve farklı uzmanlar, yeni teknoloji trendleri ve bu teknolojiler sonucunda doğan yeni üretim trendleri hakkında bilgiler paylaşacaklar. “Üretimde Yeni Dönemi Konuşuyoruz” etkinliklerinde katılımcılar, rekabetçi iş dünyasında inovasyon ve farklılaşma ile güçlü kalabilmek için bu yeni trendlerden yararlanmanın yollarını keşfedecekler.

Etkinlik tarih ve detayları şöyle:

Tarih : 6 Ekim 2015, Salı

Mekan : Divan Asia Hotel – Pendik

Saat : 09.00 – 17.00

Tarih : 8 Ekim 2015, Perşembe

Mekan : Rixos Grand Hotel

Saat : 09.00 – 17.00

Tarih : 3 Kasım 2015, Salı

Mekan : Swissotel Izmir

Saat : 09.00 – 17.00

Kontenjanın sınırlı olduğu bu etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi ve kayıt için http://autodesketkinlik.com/uretimdeyenidonem adresini ziyaret edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.