Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yayın
Print Al

Sunumdan kaçış yok!

29 Kasım 2012 Perşembe::

Sunumdan kaçış yok!
Yazar: Adnan Nur Baykal
Kategori: Kişisel Gelişim
232 Sayfa / 1.Hamur / 13,5 X 19,5 cm
Okur Profili: Genel Okuyucu
ISBN 978-975-322-647-9

Yazı Boyutu : A A A A

Uçaktan korkuyorsunuz; peki, uçağa binmeseniz ne olur? Dünyanız daralır. Hareket kabiliyetinizi kaybedersiniz. İş hayatında kendinizi çok sınırlamak zorunda kalırsınız, ilerleyemezsiniz. Peki, bu dünyanın sonu mudur? Hayır; ama hayat kaliteniz düşer. Sunum da böyle bir şey… Sunumdan kaçmaya çalışırsanız yalnızlaşırsınız, iş dünyanız daralır. Kaçamaz mısınız? Kaçarsınız; ama bedeli de çok ağır olur.

Çekinmeyin! Sunum yapmak göründüğü kadar zor değil. Adnan Nur Baykal, sunumun tarihçesini, felsefesini, tekniklerini yıllara dayanan kişisel sunum tecrübeleriyle harmanlayarak sunum korkusunu yenmenin yöntemlerini ve sahnede harikalar oluşturmanın püf noktalarını okuyucularla paylaşıyor. Online sözlük yazarlarının sunum ve sunum korkusuyla ilgili aşağıdaki yorumlarını paylaşıyorsanız, bu kitap tam size göre…

“İş hayatı boyunca kurtulamayacağınız aktivitedir. Mecbursunuz, peşinen kabul edip alışmaya çalışın.”
“Bir işi kazanmak istediğiniz takdirde bayağı eğlenceli bir şekilde sunmanız gereken şey (Sağlam bilgiyi de unutmamak lazım tabii…)
“İstenmeyen, nefret edilen ama mecbur olunandır.”
“İnsanı strese sokan, yaptığına yapacağına pişman eden, sürüm sürüm süründüren, son ana kadar ‘Bırakıp kaçabilir miyim?’ hesaplarına sokan, bittiğinde de inanılmaz bir rahatlık, mutluluk, huzur veren gergin şey.”
“Çok önemli bir şeydir. Pek çok farklı yolu, yöntemi vardır. Tamamen teknik bir konudur. Tekniğine uygun hareket eden aslanlar gibi yapar. İnsanın hayatında pek çok yerde karşısına çıkar, yapması gerekir.”
“Genelde PowerPoint ile yapılan olaydır.”

Yazar hakkında: Adnan Nur Baykal, Almanya’da Aachen Teknik Üniversitesi’nden Elektrik Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. Türkiye, Almanya ve Amerika’da 20 yıl üst düzey yöneticilik yaptı. Haberleşme, enerji, tekstil, inşaat, iklimlendirme ve eğitim sektörlerinde yönetim görevleri üstlendi. Üç yıl müteahhitlik yaptıktan sonra, 2003 yılından beri Yeditepe Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak ders vermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yazarın Sistem Yayıncılık’tan çıkan diğer kitapları: Mustafa Kemal Atatürk’ün Liderlik Sırları, II. Abdülhamid’in Yöneticilik Sırları, Mektuplarla Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma, Yutucu Rekabet, Türklerin Strateji Serüveni.

Kaynak: Sistem Yayıncılık , Link : www.sistem.com.tr

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.