Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yayın
Print Al

Yöneticiler için Aristoteles

28 Kasım 2012 Çarşamba::

Yöneticiler için Aristoteles
Yazar: Christa Mesnaric
Kategori: Şirket Kültürü / Yönetim
Okur Profili: Girişimciler, Yöneticiler
104 Sayfa / 1. HAbur / Ciltli / 11,5 x 19.5 cm
EAN 978-975-322-645-5

Yazı Boyutu : A A A A

Aristoteles’ten yöneticilere tavsiyeler
Neredeyse 2500 yıl geçtikten sonra, Aristoteles’in yaşamı ve bilgeliği bizim için hiç olmadığı kadar büyük bir anlama sahip. Bu kitap, Aristoteles’in eriştiği bilgileri deneyimli bir yöneticinin, bir girişimcinin veya bir danışmanın bakış açısıyla birleştiriyor, yeni bir yönetim öğretisi sunuyor. Aristoteles bize insanın ve evrenin nasıl bir yapıya sahip olduğunu, her şeyin nasıl işlediğini ve hangi noktaların yaşamımızı ve çalışmamızı ileriye götürebileceğini gösteriyor.

Yöneticiliğin spiritüel yönlerinin ana başlık olarak değerlendirildiği kitapta Christa Mesnaric, personel sorumluluğunu üstlenmek, çalışanların yönetimi, çalışanların motive edilmesi ve yetenek yönetimi, profesyonel bilgi ve beceri yönetimi, duygu yönetimi gibi konularda bugünün yöneticilerine ve yönetici adaylarına rehberlik yapıyor. Aristoteles, tek başına çağdaş bir şirket danışmanı ve kişisel koç görevini üstleniyor.

Yöneticiler için Felsefe dizisinden çıkacak diğer kitaplar: Yöneticiler için Sokrates, Yöneticiler için Buddha, Yöneticiler için Kant, Yöneticiler için Shaolin.

Christa Mesnaric 20 yılı aşkın bir zamandır yöneticilere ve çalışanlara eğitim veriyor, danışmanlık ve koçluk yapıyor. Şirketi Michl Group danışmanlık hizmetleri, iş koçluğu (business coaching) ve yönetim eğitiminin (management training) yanısıra, yönetim ve personel gelişimi için bir akademi de sunuyor. Bu akademide BDVT (Alman Satış Girişimcileri ve Satış Eğitimcileri Derneği) sertifikalı eğitmenler ve koçlar yetiştiriliyor.

Kaynak: Sistem Yayıncılık , Link : www.sistem.com.tr

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.