Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

Yandex'ten özel tarayıcı

28 Kasım 2012 Çarşamba::

Yandex, Türkiye'deki internet kullanıcıları için geliştirdiği internet tarayıcısı Yandex.Browser'ı hizmete sundu.

Yazı Boyutu : A A A A

Yeni tarayıcı, dün akşam The Game’de, Türkiye internet sektörünün tanınmış ismi M. Serdar Kuzuloğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen lansman etkinliğinde tanıtıldı. Akşamda ayrıca, 41?29! Ajans Başkanı Alemşah Öztürk, 7 Aralık’ta başlayacak olan ve sadece Yandex.Browser ile katılmanın mümkün olduğu hazine avı konseptli “Proje-Y” adlı oyunu tanıttı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Yandex.Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, “Kısa bir süre içerisinde Türkiye internet dünyasına birçok yenilik getiren Yandex, bugün bir ilke daha imza atıyor. Türkiye’deki kullanıcılara, onlara özel olarak yerelleştirilmiş, tüm tarayıcıların en sevilen özelliklerini bir araya getiren bir internet tarayıcısı sunuyor. Yandex’in uzun yıllara dayanan tecrübesi ışığında ortaya çıkmış, hızlı, rahat ve güvenli bir internet deneyimi sağlayan Yandex.Browser’i çok seveceğinizi düşünüyorum” dedi.

Yandex.Türkiye Ürün Müdürü Erhan Erdoğan, konuyla ilgili olarak: “İnternet kullanıcıları olarak son yıllarda hızlı internet bağlantılarına alışmış olmamıza rağmen, bağlantının yavaş olduğu durumlar hayatımızdan çıkmış değil. Yandex’in yeni tarayıcısına eklediği özel Turbo modu, içeriğini %75’e varan oranlarda sıkıştırdığı sayfaları 4 kata kadar daha hızlı açabiliyor. Bu özellikle kotalı internet bağlantıları için önemli tasarruf sağlıyor” dedi.

Bağlantı hızı 128 Kbps’nin altına düştüğünde otomatik olarak devreye giren ve 512 Kbps üzerine çıktığında kendini kapatan Turbo modu, kullanıcının isteğine göre herhangi bir zaman da açılıp kapatılabiliyor.

Kaynak: Hürriyet , Link : www.hurriyet.com.tr

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.