Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Vestel Suudi Arabistan pazarına giriyor

16 Kasım 2012 Cuma::

Vestel, ihracat yaptığı ülke sayısını Suudi Arabistan'la birlikte 139'a çıkardı.

Yazı Boyutu : A A A A

Vestel Genel Müdür Yardımcısı Eren Ataman, Vestel ürünlerinin, Xtra zincir mağazaları başta olmak üzere ülkedeki en büyük zincirlerde satışa sunulacağını belirterek, ülkedeki pazarlama ve satış operasyonunun distribütör firma Zonik üzerinden yürüyeceğini kaydetti.

Ataman, bu ülkede yer alan tüm büyük mağazalarda yer alacaklarını, Vestel markalı ürünleri sundukları yakın coğrafyadaki toplam 12 ülkede 1,300'ün üzerinde satış noktasına sahip olduklarını da ekledi.

Vestel'in Türkiye'de yer alan ürün gamlarının tamamının Suudi Arabistan'da da olacağını belirten Ataman, ayrıca Vestel'in sahip olduğu yenilikçi ARGE ve tasarım gücü sayesinde ülkeye özgü tüketim alışkanlıklarına ve teknik koşullara göre geliştirdiği ürünlerini de yakın gelecekte pazarla buluşturacağını aktardı.

Vestel'in yakın coğrafyada elde ettiği başarıların yeni pazarlara açılma konusunda cesaretlendirici bir rol oynadığına değinen Eren Ataman sözlerine şöyle devam etti:

''Küresel ekonomik bunalımın başta Avrupa olmak üzere Türkiye'nin ihracat haritasını önemli oranda etkilediğini görüyoruz. Bu nedenle, ürünlerimizi sunduğumuz pazarları çeşitlendirmeyi ve farklı coğrafyalardaki ağırlığımızı artırmayı hedefliyoruz. Orta Asya ve Ortadoğu ülkelerinde yürüttüğümüz faaliyetler ihracat hacmimizde çok önemli bir yer tutuyor. Bu nedenle bu coğrafyada etkin mağazalaşma stratejimizle pazardan aldığımız payı önemli ölçülerde artırmayı amaçlıyoruz.''

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.