Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Şirket Kültürü
Print Al

Girişimcilik yüksek lisansı başlıyor

9 Kasım 2012 Cuma::

Bilgi Çağı’nın girişimcileri bilgi farkıyla rekabet ediyor. Bilgi tek geçer akçe olunca girişimcilik önce müfredata girdi, şimdi de yüksek lisans programı oldu. Girişimciler ve akademisyenleri buluşturan programa katılanlar bitirme projesi olarak şirket kuracak.

Yazı Boyutu : A A A A

"GİRİŞİMCİLİK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI" ÖZYEĞİN’DE BAŞLIYOR!

Özyeğin Üniversitesi, Girişimcilik Yüksek Lisans Programı ile girişimci olmak isteyen adayları arıyor. Girişimcilerin ve Akademisyenlerin bir start-up gibi kurdukları bu program, girişimlerini hayata geçirmek isteyenler için tasarlanmış.

Her girişimcinin bilmesi gereken uygulanabilir teknik bilgileri içeren akademik ağırlıklı ders programının daha fazlası iş modeli geliştirme workshopları, yatırımcıya sunum pratikleri, mentorlar ve konuşmacılar ile desteklenerek bir sene içinde şirket kurulmasını sağlamayı amaçlıyor.

Şirket kurmayı planlayan girişimciler, kuracakları şirketin %5 hissesi karşılığında başvurabilecekleri "Çekirdek Sermaye Desteğine dönüştürülmüş Öğrenim Ücreti" programı sayesinde sadece 4,000 TL'ye Yüksek Lisans Programında öğrenci olabilecekler.

8 Eylül'de başlayacak olan programda dersler Cumartesi günleri Altunizade Kampüsünde yapılacak ve kaçıranlar için online yayınlanacak. Bir sene sürecek olan bu programda girişimci adaylarının startup'larda ve kurumsal şirketlerde staj yapmalarının yanı sıra Özyeğin Üniversitesinin imkanlarından da faydalanabilecekler.

Başarılı girişimcilerin birebir mentorluk yapacağı öğrencilere, dönem içinde yapacakları hazırlıklar ile sene sonunda hem danışma kuruluna hem de yatırımcılara fikirlerini ve çalışmalarını sunma imkanı verilecek.

Özyeğin Üniversitesi, Girişimcilik Yüksek Lisans Programı hakkında daha fazla bilgi için Girişimcilik Yüksek Lisans Programı sayfasını ziyaret edebilir, program sunumunu inceleyebilirsiniz. Yüksek Lisans Programına başvuru için başvuru sayfasını kullanabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.