Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

Bayramda ulaşım yüzde 50 indirimli

23 Ekim 2012 Salı::

Kurban Bayramı boyunca İstanbul’da İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş Füniküler, şehir hatları vapurları ve özel halk otobüslerinin yüzde 50 indirimli hizmet verecek

Yazı Boyutu : A A A A

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dört gün sürecek Kurban Bayramı boyunca İstanbul’da İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş Füniküler, şehir hatları vapurları ve özel halk otobüslerinin yüzde 50 indirimli hizmet vereceğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dört gün sürecek Kurban Bayramı boyunca İstanbul’da ulaşımın yüzde 50 indirimli olacağını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, belediye tarafından alınan karara göre, İstanbul’da bayram boyunca İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş Füniküler, şehit hatları vapurları ve özel halk otobüsleri yüzde 50 indirimli hizmet verecek.

İSPARK BAYRAMIN 1.VE 2.GÜNÜ ÜCRETSİZ

Bununla birlikte, bayramın rahat ve huzurlu geçirilmesi amacıyla belediye tarafından biri dizi önlemler alındı. Bu kapsamda, arife ve bayram günlerinde artacak yolcu yoğunluğuna paralel olarak otobüs sefer sayısını artırılacak. Bayramın dört günü boyunca metro, hafif metro ve tramvay seferleri, öğleden önce seyrek, öğleden sonraları ise sıklaştırılarak gerçekleşecek. İSPARK’a ait 500 noktadaki yol üstü otoparklar, bayramın 1’inci ve 2’nci günü ücretsiz hizmet verecek. Kapalı ve açık otoparklar ise ücretli olacak.

KAÇAN BOĞALARI YAKALAMAK İÇİN “BOĞA TİMİ” KURULDU

Diğer taraftan, belirlenen yerler dışında kurban satış ve kesimini engellemek için gelen şikayetleri değerlendirmek üzere hekim ve zabıtadan oluşan 6 ekip görevlendirilecek. Bayramda 150 adet mobil Kurban Kesim Ünitesi, talep doğrultusunda kurularak denetimi yapılacak ve bayram sonrasında kaldırılacak. Kaçan kurbanlıkların yakalanması için ise 10 ekipten oluşan Boğa Timleri kuruldu. Bu timden yararlanmak isteyen vatandaşlar, şikayetlerini 453 73 00 numaralı telefona yapabilecekler.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.