Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

İDO'yla 1 liraya seyahat etmek artık mümkün

20 Ekim 2012 Cumartesi::

İDO’nun yolcularına sunduğu en avantajlı seçeneklerden biri olan İDOBÜS, önümüzdeki sonbahar-kış döneminde de, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Manisa ve İzmir arasındaki en rahat ulaşım alternatifi olacak.

Yazı Boyutu : A A A A

1 Kasım 2012-28 Şubat 2013 tarihleri arasında Sonbahar-Kış dönemi için yeni tarifesini ve kampanyalarını duyuran İDOBÜS, Deniz Otobüsü + Otobüs bileşimiyle eşsiz bir yolculuk alternatifi sunuyor.

AVANTAJLI FİYAT SEÇENKELERİ

İDOBÜS’ü kullananlar, İstanbul Kabataş’tan Deniz Otobüsü ile seyahatlerine başlayarak, Bursa Güzelyalı (Mudanya) İskelesi’ ne varış yapmak suretiyle, iskele dışına çıkmadan sefer dahilinde, otobüsler ile Balıkesir-Manisa ve İzmir’e kadar gidebiliyorlar, dönüş yolculuklarını da aynı şekilde gerçekleştirebiliyorlar. İDOBÜS, bu seyahatler için çok avantajlı fiyat seçenekleri sunuyor.

1 TL'DEN KARŞILIKLI 25 BİN KOLTUK

Önümüzdeki dönemde de 1 Kasım-28 Şubat tarihlerinde, İstanbul-Bursa arasında 1 TL’den karşılıklı 25 bin koltuk, 6 TL’den 66 bin koltuk ve 9 TL’den yine 66 bin koltuk İDOBÜS yolcularını bekliyor. Bu seçenek sadece İDOBÜS’ün Kabataş-Bursa deniz otobüsü ayağını kapsıyor.

Yine İDOBÜS’le İstanbul-Balıkesir Hattı için karşılıklı 13 TL’den, İstanbul-Manisa Hattı için karşılıklı 19 TL’den, İstanbul-İzmir Hattı için ise yine karşılıklı 22 TL’den başlayan fiyatlar bu hatlarda seyahat planlayan yolculara avantajlı seçenekler sunuyor. İDOBÜS, Balıkesir, Manisa ve İzmir için geçerli olan bu 13, 19 ve 22 TL’lik fiyatlar için toplam 26 bin koltuk kontenjanı ayırmış durumda.

İDO’nun geçtiğimiz Mart ayında başlattığı İDOBÜS uygulaması neticesinde 22 Mart – 18 Ekim tarihlerinde tam 885 bin 616 yolcu, İDOBÜS’le seyahatin rahatlığını ve ayrıcalığını yaşadılar. İDOBÜS, Kurban Bayramı’nda ve devam eden günlerde sonbahar-kış dönemi boyunca en avantajlı seçenekleri yolcularına sunmaya hep devam edecek…

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.