Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Bimeks 64"üncü Mağazasını Muğla"da Açtı

11 Ekim 2012 Perşembe::

Teknoloji ürünleri mağaza zinciri oluşturan Bimeks, Muğla"da üçüncü, Türkiye genelinde ise 64"üncü mağazasını Muğla merkezde açtı. Açılışı, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Turgut Belediye Başkanı Salih Özen, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Bimeks"in Muğlalı Franchise iş ortağı Seyitnur Gün yaptı.

Yazı Boyutu : A A A A

Teknoloji ürünleri mağaza zinciri oluşturan Bimeks, Muğla’da üçüncü, Türkiye genelinde ise 64’üncü mağazasını Muğla merkezde açtı. Açılışı, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Turgut Belediye Başkanı Salih Özen, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Bimeks’in Muğlalı Franchise iş ortağı Seyitnur Gün yaptı.

Açılışa özel bilgisayar teknolojisi, televizyon, dijital fotoğraf makinesi, cep telefonu, küçük ev aletleri ürün gruplarından yüzlerce çeşidi kapsayan indirimler yapılması nedeniyle izdiham yaşandı. Açılışta konuşan Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın her geçen gün büyük zincir mağazalarının gözde merkezi haline geldiğini belirterek, “Bugün de Türkiye genelinde teknoloji ürünleri satan bir zincir mağazanın açılışını yapıyoruz. Muğlalılar artık daha ucuz ve daha kaliteli teknolojik ürünler alabilecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar açılışta yaptığı konuşmada, Bimeks’in sürekli büyüyen yapısı, ayrıcalıklı franchise ortaklık modeli ve öncü hizmetleriyle Anadolu’daki büyümesine hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Bayraktar, “Son yıllarda Web satışlarına ağırlık veren Bimeks, birçok ilde sipariş verilen ürünleri 30 ile 180 dakika arasında müşterisine ulaştırarak dünyada bir ilke imza atıyor. Muğla mağazamız Büyükşehir adayı Muğla’da büyük indirimlerle hizmet verecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.