Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Çekmeköy"ün İlk Teknoloji Mağazası Bimeks"ten

11 Ekim 2012 Perşembe::

Mağaza açılışlarına büyük hız veren Bimeks, 65. mağazasını Çekmeköy"de açtı. Çekmeköy"ün ilk teknoloji mağazası olan Bimeks"in açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yazı Boyutu : A A A A

Eylül ayı ile birlikte mağaza açılışlarına hız veren Bimeks, 65. mağazasını bir hafta arayla büyük gelişimiyle dikkat çeken İstanbul Çekmeköy’de açtı. Taşdelen Bulvarı Kardiyum AVM’ de gerçekleşen açılışı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Kardiyum AVM Müdürü Aydoğan Süer ve Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar kurdele keserek gerçekleştirdi. Açılışa özel indirimli ürünlerden almak isteyen vatandaşlar ise Çekmeköy Bimeks’e akın etti. Açılışa özel büyük indirimler, başta Çekmeköylüler olmak üzere tüm İstanbulluların ilgisini çekti.

Binlerce çeşit ürünü kapsayan büyük indirimlerin bazıları şöyle:

“Toshiba 3D Led TV 2 bin 449 TL yerine bin 549 TL; Casper dizüstü bilgisayar bin 935 TL yerine bin 149 TL, Piranha tablet bilgisayar 399 TL yerine 299 TL; Nokia N9 bin 699 TL yerine bin 99 TL; Kodak fotoğraf makinesi 699 TL yerine 349 TL.”

Mağazadaki küçük ev aletleri, televizyonlar, fotoğraf makineleri ve daha birçok ürünü kapsayan indirimlerin 7 Ekim tarihine kadar geçerli olacağı bildirilirken, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar açılış sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün mutlu günlerimizden birini yaşıyoruz. Çekmeköy’de 65. mağazamızı açtık. Çekmeköy İstanbul’da gelişmiş olan bir ilçemiz. Burada teknoloji mağazası ihtiyacını gördük ve franchise iş ortağımızla beraber değerlendirdik. Bu boşluğu bugün itibari ile doldurduk. Sağ olsun ilçe hemşehrilerimiz sabahın erken saatlerinde kuyruğa girdiler. Onlara getirdiğimiz güler yüzlü hizmetin ve iyi fiyatların farkındalar. Hepsine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Her açılışlarından sonra devamlı indirim yapan, iyi hizmet ve iyi fiyat veren bir şirket olduklarını söyleyen Bayraktar, “Çekmeköy halkının, artık şehir merkezinde başka mağazalara gitmesine gerek kalmadı” dedi.

Açılışa yoğun ilgi gösteren vatandaşlardan Hakan Şıranur, Kartal’dan televizyon almak için geldiğini belirterek, fiyatların çok uygun olduğunu söyledi. Üsküdar’dan geldiğini belirten Murat Şener ise, fiyatların uygun olduğunu belirterek, “Bir gazete ilanında açılışı gördüm ve geldim. Mağaza güzel ve kapsamlı. Aradığınız her şey var. Bu tarz açılışları takip etmek lazım” şeklinde konuştu.

Bimeks, sürekli gelişen yapısı ve yatırımcıların büyük ilgisiyle büyümeye devam ediyor. Kendine özgü franchise sistemi ile hızla büyüyen Bimeks, 2012 yılı sonu itibari ile 76 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Zorunlu mal alımı, stok riski, satın alma kotası gibi sorunları ortadan kaldıran sistem, hızlı geri dönüşü ile Bimeks’e 2 yılda 29 franchise mağaza kazandırdı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.