Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

Kullanmadığınız doğalgazın parasını ödüyorsunuz!

5 Ekim 2012 Cuma::

Doğalgaz ve elektriğe gelen zam gündemden düşmezken doğalgaz dağıtım şirketleri tüketiciye öyle bir oyun oynadı ki. Gelen şikayetlere göre; bir önceki abonenin endeksi yeni aboneden tekrar tahsil ediliyor.

Yazı Boyutu : A A A A

1 Ekim ile birlikte doğalgaz ve elektriğe yapılan zam tüketiciyi kış öncesi mutsuz ederken tüketici doğalgaz dağıtım şirketlerinin endeks okuma sahtekarlığı yaptığını öğrenince adeta şok oldu. Şikayetvar.com’a gelen bir şikayete göre kullanmadığınız gazın parasını ödüyorsunuz. Yapılan oyunu işte şu şikayet ortaya çıkardı:

“Kullanmadığım Gazın Ücreti Benden Tahsil Edilecekti!”

“Bir önceki abonenin endeksi yeni aboneden tekrar tahsil ediliyor. Doğalgazın açılması için sözleşme imzaladım. Personel şofben eksik olduğu için gazi açmadı. Şofben eksikliğini tamamladıktan sonra tekrar müracaat ettim. Doğalgaz kullanıma açıldı. Gaz açma sözleşmesinde endeks 1501. Benden önce kullanıp da gazi kapattıran abonenin son endeks 1501 m3 iken dun sayaç okumaya gelen görevli ilk endeksi 1206 girerek ya da sistemden görerek bana 12 günlük sadece mutfakta kullanılan gaz için 295, 60 m3 kullanım ve 267, 10 TL fatura düzenlemiş. Firma kullanmadığım, benden önceki abonenin kullanıp da ödemesini yaparak kapattırdığı gazın ücretini bir de benden mi tahsil edecekti?”

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.