Bugün: 16 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

Devlete olan borcunuz artık bir tık ötede!

4 Ekim 2012 Perşembe::

Vatandaş, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın ''Borç Bilgilendirme Servisi'' hizmetiyle, vergi dairelerine intikal etmiş olan vergi, trafik ve idari para cezası, Yurt-Kur harcı, yargı harcı gibi tüm borçlarını ''www.gib.gov.tr'' adresinden öğrenebilecek.

Yazı Boyutu : A A A A

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi web sitesinden yapılan açıklamaya göre, daha önce sürekli mükellefiyete sahip olan mükellefler için İnternet Vergi Dairesi üzerinden yapılan borç sorgulama hizmeti, süreksiz mükellefiyet ve mükellef olmayan gerçek kişilere de açıldı.

Buna göre, artık vatandaş, Borç Bilgilendirme Servisi Hizmeti ile T.C. kimlik bilgilerini kullanarak vergi dairelerine intikal etmiş olan bütün borçlarını (trafik cezası, idari para cezası, Yurt-Kur harcı, yargı harcı gibi) ''www.gib.gov.tr'' adresinden öğrenebilecek.

İŞLEMLER BROŞÜRÜ GÜNCELLENDİ

Bu arada Gelir İdaresi, ödeme emrine karşı yapılacak işlemler broşürünü de güncelledi. Mükelleflere kolaylık sağlamak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan ödeme emrine karşı yapılacak işlemler broşüründe, ödeme emri, ödeme emrine karşı açılabilecek davalar, mal bildirimi ve verginin ödenebileceği anlaşmaları bankalar hakkında bilgi verildi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.