Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

Vodafone hacı adaylarını Türkiye fiyatlarından görüştürecek

30 Eylül 2012 Pazar::

''Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'' hizmeti kapsamında, hacı adayları Suudi Arabistan'dan aileleri ve sevdikleriyle Türkiye fiyatlarından görüşme imkanı sunuyor

Yazı Boyutu : A A A A

Tüm mobil iletişim hizmetlerinde yurt içi, yurt dışı fiyat ayrımını ortadan kaldıran ve ''Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'' hizmeti kapsamına Hac ziyaretine özel olarak Suudi Arabistan'ı da dahil eden Vodafone Türkiye, hacı adaylarına Türkiye ile Türkiye fiyatlarından görüşme olanağı sunuyor.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Vodafone Türkiye, abonelerinin yurt dışında rahatça, fatura kaygısı yaşamadan tüm mobil iletişim hizmetlerinden faydalanabildikleri ''Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'' hizmeti kapsamına Hac ziyareti özelinde Vodafone ülkesi olmayan Suudi Arabistan'ı da dahil etti.

Vodafone aboneleri, ''Her Şey Dahil Vodafone Pasaport'' ile 17 Eylül ile 12 Aralık tarihleri arasında, günlük 9,90 liraya, Türkiye tarifelerindeki her yöne dakikaların, SMS'lerin tamamını ve günlük 25 megabyte kadar mobil interneti Vodafone şebekesi bulunan 21 ülkenin yanı sıra Suudi Arabistan'da da kullanabilecek. Üstelik tarifelerinin üstüne çıkan dakika, SMS ve data kullanımında da yurt içi fiyatları üzerinden ücretlendirilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye'nin mobil iletişim konusundaki global gücünü tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarına göre kullandığını belirterek, şunları kaydetti:

''Ağustos ayında lanse ettiğimiz 'Her Şey Dahil Vodafone Pasaport' ile abonelerimize yurt dışında internet kullanımı da dahil tüm iletişim ihtiyaçlarını kendi tarifeleri üzerinden karşılama imkanı sunduk. Müşterilerimize benzersiz bir deneyim yaşatma kararlılığımızın en yeni ifadesi olan 'Her Şey Dahil Vodafone Pasaport' ile abonelerimiz için 21 Vodafone ülkesinde, her anlamda özgür iletişim devrini başlattık. Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye yoğun iletişimin yapılacağı hac dönemi için bu hizmetimizi hacı adaylarımız için de kullanılır hale getirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.''

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.