Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Karali Çay'a Uluslararası Gıda Kalite Ödülü

26 Eylül 2012 Çarşamba::

Türkiye'nin önde gelen çay markalarından Karali Çay, World Consumer Academy tarafından 2012 Uluslararası Gıda kalite ödülüne layık görüldü.

Yazı Boyutu : A A A A

World Consumer Academy tarafından İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslar arası Gıda Kalite Zirvesi'nde gıdada kaliteye ve güvene önem veren markalara 'International Food Quality Awards' ödülü verildi.

Sanat dünyasından da çok sayıda önemli ismin katıldığı törende Arka Sokaklar, Alemin Kralı, Hayat Devam Ediyor dizileri de ödül aldı. Komedyen Yavuz Seçkin, Tuğba Özerk ve Ömür Gedik de ödül alan sanatçılar arasındaydı.

Sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Metin Yıldız'ın yaptığı ödel töreninde gıda konusunda günün en anlamlı ödülü Karali Çay'a verildi.

Karali Çay yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karali'nin Uluslar arası Gıda Kalite ödülü verilirken gecenin sunucusu ünlü komedyen Metin Yıldız'ın "Ben günde otuz, kırk çay içiyorum bu zararlı mı?" sorusuna verdiği cevap Türk çayının değerini göstermesi açısından da anlamlıydı. Karali; "Rize'de çayın üzerine kar yağar. Dünyada çay yetişen hiç bir ülkede çayın üstüne kar yağmaz. Kar çay bitkisinin üzerindeki zararlı haşaratları, mikropları yok eder. Türk çayının doğal ve kaliteli olmasının en önemli nedenlerinden biri budur. Bu yüzden çayımızı istediğiniz kadar içebilirsiniz. Bir zararı olmaz. Ancak herkesin bünyesi farklıdır, sağlıkla ilgili soruya da en iyi hekimler cevap verir" dedi.

Amerika'ya açılacak

Karali yaptığı konuşmada Karaliçay'ın Amerika'ya açılacağının da müjdesini vererek, "Karali Çay ailesi olarak 1991 den beri doğduğumuz büyüdüğümüz topraklar olan Rize'de Türkiye'nin milli içeceği çayımızı özenle hazırlıyoruz. Karali Çay Türkiye'nin ilk organik çay üreticisi olmanın gururunu taşımaktadır. Aldığımız ödüller elde ettiğimiz başarılar kaliteye verdiğimiz özen ve argeye verdiğimiz önemin, müşteri memnuniyetine verdiğimiz değerin bir sonucudur. Karali Çay bu yıl Amerika'nın önemli çay firmalarından biri ile sözleşme imzalamıştır. Amerikalılara Türk Çayını içirmek üzere harekete geçtik. Bu yöndeki hazırlıklarımız sürüyor. Çok yakında Amerika'da olacağız" diyerek, 2012 Uluslar arası Gıda Kalite Ödülü'nü aldı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.