Bugün: 24 Nisan 2024 Çarşamba
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Prefarme hedef büyüttü

16 Eylül 2012 Pazar::

Prefarme Prefabrik Yapı Sistemleri, önümüzdeki yıl için hedeflerini büyüttü.

Yazı Boyutu : A A A A

Prefabrik yapılarda projelendirme uygulama gerçekleştiren Prefarme Prefabrik Yapı Sistemleri, önümüzdeki yıl için hedeflerini büyüttü.

Modüler şantiye binaları, konut ile villa yapıları yaşam konteynerleri ve çelik konstrüksiyon yapıların üretimi konusunda deneyimli bir kadroya sahip olduklarını belrten Prefarme Prefabrik Yapı Sistemleri Genel Müdürü Ethem Bayraktar, "2011 yılını belirlediğimiz hedeflerin üzerinde tamamladık. Yeni yatırımlarla önümüzdeki yıl için hedeflerimizi büyüttük. Genişletmiş olduğumuz üretim sahamız ve idari ofis binamız ile aramıza katılan yeni iş arkadaşlarımızla yapacağımız yatırımların bu yıl için ilk adımını atmış olduk. İkinci adım ise yurtdışından temin edeceğimiz yeni ekipmanlarla ilgili. Bu ekipmanlar ile müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek adına yıl sonunda tesislerimizi tek çatı altında toplamayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da genişleyen ve hızla büyüyen inşaat sektörünün prefabrik yapılara ihtiyacı olduğu her projede yer almak istediklerinin altını çizen Bayraktar, "Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan, Sırbistan, Rusya, İran, Irak ihracatına devam ettiğimiz ülkeler arasında. Talep aldığımız her ülkeye ihracat yapmayı planlıyoruz" dedi.

Türkiye`de prefabrik yapılara ihtiyacın her geçen gün artmasına rağmen sektörün yeterli desteği görmediğine dikkat çeken Bayraktar, "Özellikle Kuzey Avrupa ülkeleri, uygulama ve proje yönetim biçimi olarak Türkiye’den çok önde. Türkiye’de sektör istediği şekilde destek alamadığı için istenilen seviyeye ulaşamasa da yaşanan afetler işimizin öne çıkmasına ve sektörümüzün canlanmasına neden oldu” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.