Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

Geceyi 100 milyon dolar ciro ile kapattılar

14 Eylül 2012 Cuma::

Fashion's Night Out'da satışlar yüzde 25-150 arttı, markalar geceyi 100 milyon dolar ciro ile kapattı.

Yazı Boyutu : A A A A

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Yılmaz Yılmaz, üçüncü kez düzenlenen Vogue Fashion's Night Out'un (FNO) büyük ilgi gördüğünü belirterek, "FNO'da satışlar yüzde 25-150 arttı markalar geceyi 100 milyon dolar ciro ile kapattı" dedi.

Yılmaz, markaların bir önceki güne göre satışlarını yüzde 25 ile yüzde 150 arasında arttığını ifade ederek, böylece etkinlik öncesinde paylaşılan 100 milyon dolarlık ciro tahmininin büyük oranda realize edildiğini belirtti.

Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstinyepark AVM'de düzenlenen FNO'ya BMD'nin büyük destek verdiğine dikkati çeken Yılmaz, etkinlikte bu sene geçen yılki başarının da üzerinde bir başarı elde edildiğini bildirdi.

Yılmaz, 750 markanın tüketicilerin taleplerini karşılamaya çalıştığını ifade ederek, şöyle devam etti:
"New York, Paris, Londra ve Milano gibi dünyaca ünlü moda şehirlerinde düzenlenen FNO, İstanbul'un da marka değerini artırıyor. İlkini düzenlediğimiz 2010 yılında 50 milyon dolar ciroyu, geçen sene 75 milyon dolara taşımıştık. 2012'de ise çıtayı daha da yukarıya çekerek 100 milyon dolar hedefini koyduk. Dün gece bu rakamı büyük ölçüde yakaladık. Bu da bizim ne kadar doğru bir iş yaptığımızı ortaya koyuyor."

Gece yarısına kadar süren alışveriş heyecanın İstanbul'un sosyal yaşamına da önemli bir zenginlik kattığını vurgulayan Yılmaz Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Her şeyden önce bu etkinlikleri İstanbul'un moda merkezi olması ve çevre ülkeler tarafından da böyle algılanmasını sağlayan organizasyonlar olarak değerlendiriyoruz. Önceki iki etkinliğe katılmayan pek çok markamız bu yıl FNO içinde yer aldı. Gece boyunca yerli yabancı tüketiciler ciddi indirimlerle alışveriş yapma imkanı buldu. Stilistler, tasarımcılar, modeller, oyuncular, spor ve cemiyet hayatından ünlü isimler dün gece Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinye Park'ta buluştu. Tüketicilerimiz pek çok ünlü ile bir arada oldu. Çok daha pırıltılı bir gece yaşadık. İstanbul, moda, eğlence ve alışverişe doydu."

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.