Bugün: 23 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

CEO'lar kozlarını paylaştı

10 Eylül 2012 Pazartesi::

İş dünyasının üst düzey yöneticileri, Kemer Golf & Country Club’daki tenis turnuvasında buluştu.

Yazı Boyutu : A A A A

Büyük rekabetin galibi Süreyya Ciliv-Alaaddin Karagöz ikilisi oldu..

İş dünyasına damgasını vuran üst düzey yöneticiler, profesyonel tenisçiler ve tenise gönül verenlerin katılımıyla gerçekleşen "LiderlerTeniste Buluşuyor" turnuvası 9 Eylül Pazar günü Kemer Golf & Country Club’da yapıldı. Turkcell'in düzenlediği ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in ev sahipliği yaptığı turnuvada milli tenisçiler, Marcel İlhan ve ünlü tenisçi Sergi Bruguera da gösteri maçı yaptı. CEO'ların korttaki mücadelesi nefes keseciydi.

Geleceğin liderleri KG&CC Tenis Performans takımı öğrencilerinin de merakla takip ettiği gün boyu süren Liderler Teniste Buluşuyor etkinliği kortların ve iş dünyasının iddialı isimleri arasında tatlı bir rekabete sahne oldu.

Karşılaşmaların ardından galipleri sürpriz hediyeler bekliyordu.

Turnuvanın birinciliğini Süreyya Ciliv-Alaaddin Karagöz, ikinciliğini ise Nedim Akkohen-Yavuz Erkangil kazandı.
Davetlilerin aileleriyle birlikte katıldığı turnuva, rekabet ve seyir keyfinin yanı sıra gün boyu çeşitli aktivite ve sürprizlerle renklendi.

Tenis heyecanına ENBE orkestrasıyla müziğin coşkusu da eşlik etti. Korhan Abay'ın sunuculuğunu yaptığı etkinlikte Turkcell küçük misafirlerini de unutmadı. Çocuklar için oluşturulan etkinlik alanında yüz boyama, palyaço baloncu, mini oyun parkı gibi özel çocuk oyun alanları oluşturuldu.

11 Eylül tarihinde Kemer Country Tenis Kulübü’nde düzenlenecek ‘Liderler Teniste Buluşuyor’ adlı turnuvanın ev sahipliğini Turkcell, Turkcell'in düzenlediği tenis turnuvasında buluştu

İş dünyasının liderleri Turkcell organizasyonuyla Türkiye’nin Lider Kulübü Kemer Golf & Country Club tenis kortlarında buluştu.

İş dünyasının üst düzey yöneticileri 09 Eylül Pazar günü Kemer Golf & Country Club’da, Turkcell'in düzenlediği tenis turnuvasında buluştu. Milli tenisçiler, Marcel İlhan ve ünlü tenisçi Sergi Bruguera’nın da gösteri maçıyla katıldığı turnuvaya Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ev sahipliği yaptı.

İş dünyasının liderleri Turkcell'in düzenlediği tenis turnuvasında Marcel İlhan ve milli tenisçilerle birlikte raket sallamanın heyecanını yaşadı. Geleceğin liderleri KG&CC Tenis Performans takımı öğrencilerinin de merakla takip ettiği gün boyu süren Liderler Teniste Buluşuyor etkinliği kortların ve iş dünyasının iddialı isimleri arasında tatlı bir rekabete sahne oldu.

Karşılaşmaların ardından kazananlar sürpriz hediyelerin de sahibi oldu. Turnuvanın birinciliğini Süreyya Ciliv-Alaaddein Karagöz, ikinciliğini ise Nedim Akkohen-Yavuz Erkangil kazandı.

Davetlilerin aileleriyle birlikte katıldığı turnuva, rekabet ve seyir keyfinin yanı sıra gün boyu çeşitli aktivite ve sürprizlerle renklendi.

Kemer Golf & Country Club Tenis Kulübü'nün etkileyici doğasında tenis heyecanına ENBE orkestrasıyla müziğin coşkusu da eşlik etti. Korhan Abay'ın sunuculuğunu yaptığı etkinlikte Turkcell küçük misafirlerini de unutmadı. Çocuklar için oluşturulan etkinlik alanında yüz boyama, palyaço baloncu, mini oyun parkı gibi özel çocuk oyun alanları oluşturuldu.

CEO’lar ve liderler tenis turnuvasında buluşacak...
Turkcell, iş dünyasına damgasını vuran üst düzey yöneticiler, profesyonel tenisçiler ve tenise gönül veren basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşecek bir tenis turnuvası organize ediyor. 11 Eylül tarihinde Kemer Country Tenis Kulübü’nde düzenlenecek ‘Liderler Teniste Buluşuyor’ adlı turnuvanın ev sahipliğini Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv yapacak. Süreyya Ciliv ve Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler’in de mücadale edeceği turnuvada Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerine Marsel İlhan, Çağla Büyükakçay gibi profesyonel tenisçiler eşlik edecek. Gün boyu sürecek Liderler Teniste Buluşuyor etkinliğinin kortların ve iş dünyasının iddialı isimleri arasında tatlı bir rekabete sahne olması bekleniyor. Karşılaşmaların ardından kazananlar sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Turnuvaya bizzat katılacak isimlerden biri de Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler. Tenis sporuyla yakından ilgilenen Öztürkler, turnuva tarihi yaklaştıkça katılımcılarda heyecan dozunun da giderek arttığını söyledi. Öztürkler, “Liderler Teniste Buluşuyor ile kurumsal müşterilerimizin üst düzey yöneticilerini sporun dostlukları pekiştiren gücüyle bir araya getiriyoruz. Marsel İhlan ve Çağla Büyükakçay gibi milli gururlarımıza karşı raket sallayacak olmak ayrı bir heyecan. İş, basın ve spor dünyasından bunca iddialı isim bir araya gelince turnuvanın oldukça çekişmeli geçeceğine kuşku yok. Biz bu turnuvayla hem birlikte keyifli zaman geçirebileceğimiz farklı bir sosyal ortam oluşturmak hem de iş dünyasının liderlerine Turkcell’i tercih ettikleri için teşekkür etmek istedik” dedi.

Davetlilerin aileleriyle birlikte katılabileceği turnuva, rekabet ve seyir keyfinin yanı sıra gün boyu çeşitli aktivite ve sürprizlerle renklenecek. Korhan Abay’ın sunuculuğunu yapacağı etkinlikte Turkcell küçük misafirlerini de unutmadı. Çocuklar için oluşturulacak etkinlik alanında yüz boyama, palyaço baloncu, mini oyun parkı gibi özel çocuk oyun alanları oluşturulacak.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.