Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

Sürdürülebilir yaşam için el ele

5 Eylül 2012 Çarşamba::

Kentsel yaşam kalitesinin artırılması için Avrupadan toplam 30 üniversite öğrencisi, küresel ısınma konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla bir araya geldi.

Yazı Boyutu : A A A A

Youth A.R.T Gençlik Sanat Araştırma ve Eğitim Derneği bünyesindeki Doğanın Gücü Adına Grubu, farklı üniversitelerden gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını gidermek ve sürdükleri eğitimin yanı sıra kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak faydalı etkinlikler yapmaktadır.

Avrupa birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında maddi olarak desteklenen projede, Kırklareli ve İstanbul’daki gençlerin aktif katılımı önemli olduğu gibi, yerel yönetimlerin ve resmi özel kurum ve kuruluşların destekleri de projenin başarısının artacağı belirleniyor. Doğanın Gücü Adına Grubu, Kırklareli ve İstanbul’daki yeni projelerin geliştirilmesine ve uluslar arası çalışmaların teşvik edilmesine de katkıda bulunacaklarını söyledi.

Uluslar arası seminer projesinde Celal Toprak’ta şunları söyledi, “insanoğlu, istediği vakit her şeyi yapabilme gücüne sahiptir. Sürdürülebilir kentsel yaşamın gerçekleşmesi içinse olması gereken bu bilinç ve sorumlulukta bireylerin yetiştirilmesi, kentsel kalkınma adına doğanın feda edilmemesi, yenilenebilir enerji kaynaklarının en iyi şekilde kullanılması, doğaya doğa ve insana da insan gibi muamele edilerek terazinin her iki taraf için de doğru tutulmasıdır. Aksi takdirde çok kalkınmış, çok enerji tüketilmiş ama hiçbir ruhu kalmamış, insan ve makine yığınlarından oluşan ve insanlık geleceğinin modern pişmanlık yapıtları olarak tarihte yerini alacaktır.”

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.