Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Akfen GYO 13'üncü otelini hizmete açtı

4 Eylül 2012 Salı::

Akfen GYO tarafından yatırımı tamamlanan Ibis Otel Adana hizmete açıldı

Yazı Boyutu : A A A A

Akfen GYO tarafından yatırımı tamamlanan Ibis Otel Adana hizmete açıldı.
Yapılan açıklamaya göre, ''şehir otelciliği'' konseptiyle Türkiye ve Rusya'da büyümeyi hedefleyen Akfen GYO, 13'üncü otelini hizmete açtı. 2011 yılında temeli atılan Ibis Otel Adana, 165 oda ve 330 yatak kapasitesiyle hizmet vermeye başladı.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmelerine yer verilen Akfen GYO Genel Müdürü Orhan Gündüz, uluslararası kalite standardına sahip yatırımlarından bir yenisini daha tamamlayarak hizmete açtıkları için mutlu olduğunu belirtti.

Ibis Otel Adana ile birlikte Akfen GYO'nun faaliyetteki otellerinin 10'u Türkiye'de, 2'si Rusya'da ve 1'i de KKTC'de olmak üzere toplam 13'e, oda sayısının 2 bin 314'e, yatak sayısının ise 4 bin 677'ye ulaştığı bilgisini veren Gündüz, 9 ay içinde 2'si Türkiye'de 1'i Rusya'da olmak üzere 3 Ibis otel açılışı daha planladıklarını, bu projeler tamamlandığında faal otel sayısının 16, oda sayısının 2 bin 777 yatak sayısının ise 5 bin 603 olacağını ifade etti.

Karaköy Rıhtım Caddesi üzerindeki eski Kozluca Han olarak bilinen arazi üzerine yapılacak otel için çalışmalara hız verildiğini aktaran Gündüz, Karaköy'de inşa edilecek otelin inşaat ruhsatını aldıklarını, 200 oda kapasiteli otelin inşaatına bu yıl içinde başlayacaklarını ve 2015 yılı başında da oteli hizmete açmayı hedeflediklerini belirtti.

Bugüne kadar tamamlanan oteller için 215 milyon avroyu aşkın yatırım yapıldığını dile getiren Gündüz, şöyle devam etti:

''Stratejik ortağımız Accor Grubu ile yaşattığımız sinerji ile birlikte yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz, kısa süre içerisinde oldukça hızlı yol kat ettik, hedefimiz Türkiye ve çevre coğrafyada uluslararası standartlarda inşa edilmiş ve işletilen otel projelerine sahip en büyük otel yatırımcılarından biri olmaktır.''

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.