Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

ING Practica birincileri Amsterdam yolcusu

4 Eylül 2012 Salı::

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ING Practica'da "BikING Projesi" ile birinci olan Bilkent Üniversitesi öğrencileri bu ay Amsterdam'a gidiyor

Yazı Boyutu : A A A A

ING Bank'ın "En İyi İşveren Olma" vizyonuyla üniversite öğrencilerine yönelik bu yıl dördüncü kez düzenlediği "ING Practica" yarışmasının finalinde Bilkent Üniversitesi'nden Holistic Grubu birinci oldu. Grup, 21 Eylül'de Amsterdam'a gidiyor. Üç gün boyunca Amsterdam'a ziyaret gerçekleştirecek olan Holistic Grubu, aynı zamanda ING Bank'ın merkezini de görme şansı yakalayacak. Grup üyesi öğrencilere Amsterdam ziyareti sonrasında ING Bank'ta staj imkanı da sunulacak.

Çevreci bir proje

ING Practica 2012 Final Kampı'nda BikING Projesi ile birinciliği elde eden Holistic Grubu, Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği üçüncü sınıf öğrencileri Hür Bakan ve Gözde Sayın ile dördüncü sınıf öğrencileri Raşit Yelmen ve Samet Güney'den oluşuyor. Grup, bir tasarruf projesi olan BikING ile pilot şehirlerde, ING Bank kartı sahibi olanların faydalanabilecekleri ücretsiz bisiklet istasyonları tasarlayarak farklı şehirlerdeki üniversite öğrencilerini hem tasarrufla tanıştırmayı hem de ulaşım ihtiyaçlarını çevreci bir yolla çözmeyi hedefledi. Holistic Grubu üyeleri, İstanbul'a döndükleri zaman, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki ING Practica sayfası üzerinden üç gün boyunca Amsterdam'da yaşadıklarını fotoğraf ve videolarla da paylaşacak.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.