Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

30 Milyar dolarla geliyorlar

1 Eylül 2012 Cumartesi::

İstanbul’u Irak heyecanı sardı. 40 kişilik heyet çok özel bir alışveriş yapacak

Yazı Boyutu : A A A A

Hastane alanında yeniden yapılanmak için 30 milyar dolarlık bütçe ayıran Irak Hükümeti, sağlık cihazlarını Türkiye’den temin etmek için İstanbul Health Expo Fuarı’na geliyor.

CNR EXPO İstanbul’dailk kez düzenlenecek He lth Expo Fuarı’na Irak Sağlık Bakanlığı 40 kişilik alıcı grubuyla katılacak.

Dünya pazarlarında rekabet gücünü artırmayı hedefleyen Türk medikal sektörü, savaşın enkazını kaldırmak ve ülkeyi yeniden düzenlemek için 600 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlayan ve bunun 30 milyar dolarını sağlık alanı için ayıran Irak Hükümeti’nin dikkatini çekmeyi başardı.

Irak Sağlık Bakanı Mecid Muhammed Emin ve beraberindeki 40 kişilik alıcı grubunun,10-13 Ocak 2013 tarihleri arasında CNRExpo İstanbul’da düzenlenecek İstanbul Health Expo Fuarı – Medikal Ürün, HastaneDonanımları, Sağlık Bilişim ve Teknolojileri, Laboratuvar Sistemleri, Evde Bakım Ürünleri ve Sağlık Turizmi Fuarı’na geleceği bildirildi.

Irak Sağlık Bakanlığı’nın önümüzdeki 3 yıl içinde sağlık kuruluşlarını yapılandırmak için30 milyar dolarlık bir bütçe ayırdığını belirten CNR Holding İcra Kurulu Üyesi Özhan Carda, “Irak’ta şu an itibariyle 37 hastane inşaatı devam ediyor ve 11 yeni hastanenin inşaatına daha başlanacak. Irak Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde bu hastanelerin malzemelerini Türkiye’den temin etmek için Health Expo Fuarı’na katılacaklarını öğrendik” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.