Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

Pet şişe sudan zehirlenme iddiası!

20 Ağustos 2012 Pazartesi::

Eskişehir’de bir kahvehaneden pet şise su alan zabıta memuru ve iki arkadaşının içtikleri sudan zehirlendiği iddia edildi.

Yazı Boyutu : A A A A

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde görevli zabıta memuru C.K. (34), Gökmeydan Mahallesi Sarper Caddesi’ndeki bir kahvehaneden pet şişe su alıp içmek istedi. Bir firmaya ait sudan biraz içen C.K, ağzında yanma hissedince polis memuru arkadaşı U.Ö. (36) ve arkadaşı N.Ç’nin (42) de suyun tadına bakmasını istedi.

Sudan birer yudum alan U.Ö. ve N.Ç. de aynı sorunla karşılaşınca, zehirlendiklerini düşünerek Eskişehir Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada, ”gıda zehirlenmesi” tanısıyla tedavi altına alınan 3 kişiye serum verildi.

Zabıta memuru C.K, hastanede AA muhabirine, yaptığı açıklamada, susayınca en yakınındaki kahvehaneye gittiğini, burada bir su firmasına ait dolaptan 1 şişe su aldığını söyledi.

Şişenin ağzını açtıktan sonra bir yudum içtiğini ifade eden C.K, şöyle konuştu: ”Suyu içtikten sonra, ağzımda yanmaya, dilim şişmeye başladı. Daha sonra yanımdaki iki arkadaşımın da suyun tadına bakmasını istedim. Onlar da suyun acı olduğunu, ’asit, tuz ruhu’ gibi bir tat verdiğini ifade edince suyun bir bölümünü yere döktük. Bu sırada döktüğümüz su ’asit’ gibi kabarmaya başladı. Bunun üzerine hemen hastaneye geldik. Hastanede bize serum ve oksijen verildikten sonra kendimizi iyi hissetmeye başladık.” -”Su firmasından davacı olacağım”- Zabıta memuru C.K, başka insanların da mağdur olmaması için olayı mahkemeye taşıyacağını belirterek, şöyle devam etti: ”İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileriyle görüştüm. Bu suyun kapağı açıldığı için numune alamayacaklarını dile getirdiler. Daha sonra polis eşliğinde kahvehanedeki pet şişe sulardan numune aldılar. Bu olay daha kötü sonuçlar doğurabilirdi. İnsanların kötü şeylerle karşılaşmaması için hakkımı arayacağım. Başkalarının canı yanmaması için şikayetçi olacağım.

C.K, olaydan dolayı hastaneden iki gün ”iş göremez” raporu aldıklarını sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.