Bugün: 25 Nisan 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

Bayram tatili 9 günlük tatil satışlarını patlattı

16 Ağustos 2012 Perşembe::

Ramazan Bayramı’nın son iki gününün hafta içine denk gelmesini fırsat bilen birçok çalışan, yıllık izinlerini de kullanarak tatili 9 güne çıkardı.

Yazı Boyutu : A A A A

Tatilsepeti.com’un satış verilerine göre, Ramazan Bayramı dönemine de denk gelen günlerdeki 9 günlük tatil satışlarına yoğun talep oldu. Bu dönemde on binlerce kişiyi tatile göndermeye hazırlanan tatilsepeti.com, bayram dönemine denk gelen tatil satışlarında geçen yıla oranla çok ciddi büyüme kaydetti. Tatilsepeti.com’un verilerine göre, en çok tercih edilen yerler arasında Antalya, Bodrum, Çeşme, Kuşadası ve Kıbrıs başı çekerken, kişilerin günlük ortalama 120 TL harcamayı gözden çıkarması da dikkat çekti. Tatile çıkamayanlar için Tatilsepeti’nin çağrı merkezi bayram süresince de hizmet veriyor.

Ramazan Bayramı’nın son iki gününün hafta içine denk gelmesi, birçok çalışanın yıllık izinlerini de bu dönemle birleştirerek tatili 9 güne uzatmasına yol açtı. Tatilsepeti.com’un bu döneme denk gelen tatil satışlarına yoğun talep oldu. Tatilsepeti.com, Ramazan Bayramı dönemine de denk gelen günlerde on binlerce kişiyi tatile göndermeye hazırlanıyor. Bu dönem için en çok tercih edilen yerler ise Antalya, Bodrum, Çeşme, Kuşadası ve Kıbrıs. Ayrıca, tatile çıkamayanlar için Tatilsepeti’nin çağrı merkezi bayram süresince de hizmet veriyor.

Tatilsepeti.com Yönetici Ortağı Kaan Karayal, bayramın son gününde uçak biletlerinin genellikle pahalı olması sebebiyle birçok çalışanın tatillerini yıllık izinleriyle uzatarak bayram sonrası indirimlerinden yararlanmayı tercih ettiklerini belirtti: “Satış verilerimize göre, bayram dönemine de denk gelen günlerdeki 9 günlük tatil satışlarına yoğun talep olduğunu söyleyebiliriz. Tatilsepeti.com olarak bu dönemde on binlerce kişiyi tatile göndereceğiz. Satış verilerimize göre, kişilerin bu dönemdeki tatillerinde günlük ortalama harcamasının kişibaşı 120 TL’yi bulduğunu belirtebiliriz. Geçen yıl bayram döneminde daha çok yurtdışı tatilleri tercih edilirken bu yıl çoğunlukla yurtiçi seçenekler talep gördü. Bu tercihte son zamanlarda yurtdışındaki bazı ülkelerde yaşanan hava şartlarının da rol oynadığını düşünüyoruz.”

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.