Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

İnoksan 32. yılını kutladı

24 Temmuz 2012 Salı::

Sektörde ilklere imza atan, patent ve tasarım tescili alınmış yeni model ürünlerin geliştirilmesi ve pazara sunulmasında öncülük eden Türkiye’nin endüstriyel mutfak devi İnoksan, 32. yılını kutluyor!

Yazı Boyutu : A A A A

Bursa`da küçük bir atölyede Vehbi Varlık ve N.Coşkun İrfan`ın ortaklığı ile kuzine, fırın ve paslanmaz tezgah üreten bir işletme olarak faaliyet göstermeye başlayan İnoksan, çalışanlarının imza attığı başarılarla bugün yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında ilk sıralarda yer alan bir dünya markası olma yolunda çalışmalarına devam ediyor.

Önce çalışanlarını memnun etmeyi felsefe edinen, memnun çalışanın memnun müşteri oluşturacağına inanan İnoksan, çalışanlarıyla şirket arasında zincir etkisi oluşturuyor. Çalışanların gönülden bağlılığı ise her geçen gün adım adım başarıya koşan İnoksan için paha biçilmez bir değer haline geliyor. İnoksan gerek çalışmakta olan gerekse uzun yıllar çalışmış ve çeşitli nedenlerden dolayı ayrılmış veya emekli olmuş, ustasından işçisine, müdüründen genel müdürüne tüm çalışanlarını da unutmayarak onlarla bir araya gelme amacıyla birbirinden farklı etkinlikler düzenliyor.

İnoksan çalışanlarını en son düzenlediği 32. Yıl kutlama gecesinde biraraya getirdi. 5.10.15.20 ve 25. yıl plaketlerinin sunulduğu gecenin en çarpıcı anı, İnoksan’ın kurucusu Vehbi Varlık’ın, İnoksan A.Ş.’de 1982 yılında Makine Mühendisi olarak işe başlayan, İnoksan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürhan Akdoğan’a 30 yıl anısına plaketini takdim etmesiyle yaşandı. Vehbi Varlık, İnoksan ailesi adına Gürgan Akdoğan’a teşekkür ederken yeni başarılara, yeni ufuklara birlikte yelken açacaklarını, yeni işbirlikleri geliştireceklerini, sektöre ve sanayimize yine ilkler kazandıracaklarını söyledi.

İnoksan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürhan Akdoğan ise duygularını “Çalışana yapılan yatırımın çok doğru stratejiler ile belirlenip seçilmesine ve karşılığında da şirkete ‘doğru yapılan işler’ olarak geri dönmesine bağlıyorum. İnoksan da bu doğrutluda çalışanlarıyla her geçen gün yeni başarılara ve ilklere imza atmaya devam ediyor. 30 yıldır İnoksan ailesinin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum” şeklinde ifade etti.

Çalışanlarının gönülden bağlılığı ile mutlu bir aile ortamında yenilikler geliştiren İnoksan her geçen gün imza atmaya devam edecek.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.