Bugün: 20 Nisan 2024 Cumartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Yaşam
Print Al

25 milyon dolar için Show TV'yi bırakıyor

24 Temmuz 2012 Salı::

Show TV’de 80 bölümlük alacağı bulunan Acun, ayrılık kararının ardından ilk kez Star TV ile görüştü

Yazı Boyutu : A A A A

Show TV’de 80 bölümlük alacağı bulunan Acun, ayrılık kararının ardından ilk kez Star TV ile görüştü. Ilıcalı’nın atv ile de görüşeceği öne sürüldü.

‘Survivor, O Ses Türkiye’, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’, ‘Yok Böyle Dans’, ‘Var mısın Yok musun’ gibi yarışmaların yapımcısı Acun Ilıcalı’nın 1996’dan beri çalıştığı Show TV’yle yollarını ayırması gündeme bomba gibi düştü. Show TV’den 2011-2012 yıllarına ait 80 bölümlük alacağı bulunan Ilıcalı, diğer kanallardan gelen teklifleri değerlendirmek için kolları sıvadı.

Ünlü televizyoncu, ilk olarak Star TV ile ön görüşme için Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın’la bir araya geldi. Bu görüşme Ferit Şahenk’e ait Marmaris’deki D-Hotel Maris’te birkaç gün önce gerçekleşti.

Ilıcalı’nın atv yöneticileriyle de görüşme yapacağı öne sürüldü. Ünlü yapımcının Show TV’den yaklaşık 25 milyon dolar (45.5 milyon TL) alacağı olduğu iddialar arasında. Öte yandan Acun Ilıcalı’nın geçen yıl da Show TV’den ayrılacağı gündeme gelmişti. Aynı şekilde yine Star TV ve atv’den teklif alan Ilıcalı, yıllardır çalıştığı kanal olan Show TV’de kalmaya karar vermişti.

DİPNOT: Star TV, Acun Ilıcalı’yla anlaşabilirse “Muhteşem Yüzyıl” dizisinden sonra Show TV’den bir büyük transfer daha gerçekleştirmiş olacak.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.