Bugün: 19 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Doruk Group tam buğday unu sofralarımıza taşıyor

22 Temmuz 2012 Pazar::

Sağlıklı ve besleyici bir içerikle hijyenik koşullarda üretilen ekmeği topluma kazandırmak amacıyla yürürlüğe giren Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği, Tam Buğday Unu üretimini destekleyen standartları ekmeğe kazandırıyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği’nin getirdiği yeni standartların, Doruk Una Değer Katma Holding’in 9 yıldır sürdürdüğü üretim esaslarından oluştuğunu belirten DorMar Doruk Marmara Un Sanayiciliği A.Ş. Genel Müdürü Gürsel Erbap “40 yıllık Doruk Group Holding deneyimi ile sağlıklı ve nitelikli beslenme bilincine sahip bir nesil oluşturmak bilinciyle bir buğday tanesinden kocaman dünyalar kuruyoruz. Tebliğin getireceği standartlarda üretimi Doruk Unlu Lezzetler Holding’in bünyesinde bulunan UNO markamızla yıllar önce ürün haline getirerek tüketiciyle buluşturduk” dedi.

1 Temmuz’da yürürlüğe giren Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği, sağlıklı ve üstün nitelikli beslenmeyi temel alan bir yaklaşımla 40 yıllık deneyimini tarladan sofraya taşıyan Doruk Group Holding’in örnek üretim modeline işaret ediyor. Tuz miktarını azaltan, kepek içeren Tam Buğday Unu miktarını artıran yeni düzenleme ile getirilen üretim standardı, Doruk Group Holding’in “Tarladan sofraya uzanan değer zinciri” nin bir parçası olan Doruk Una Değer Katma Holding’in 2003 yılında başladığı 11 bin yıllık Anadolu geleneği olan Tam Buğday Unu üretimini destekleyen bir yaklaşım sergiliyor. “Tam Tane Tam Buğday Unu”nu Türkiye’de ilk üreten ve tescilli markası olarak piyasaya sunan holding, Türkiye’nin ilk Tam Buğday Unu içeren ekmeğini de Uno markası altında satışa sunmuştur.

“40 yıldır buğday tanesinden kocaman dünyalar kuruyoruz…”

Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği’nin getirdiği yeni standartların, Doruk Una Değer Katma Holding’in 9 yıldır sürdürdüğü üretim esaslarından oluştuğunu belirten DorMar Doruk Marmara Un Sanayiciliği A.Ş. Genel Müdürü Gürsel Erbap şunları söyledi:

“40 yıllık Doruk Group Holding deneyimi ile sağlıklı ve nitelikli beslenme bilincine sahip bir nesil oluşturmak bilinciyle bir buğday tanesinden kocaman dünyalar kuruyoruz. Tebliğin getireceği standartlarda üretimi Doruk Unlu Lezzetler Holding’in bünyesinde bulunan UNO markamızla yıllar önce ürün haline getirerek tüketiciyle buluşturduk. Buğdayın “Tohumdan Sofraya Uzanan Değer Zinciri” nin tüm halkalarının tamamlayıcısı olan şirketlerimiz sunduğu “Toplam Fırıncılık Çözümleri” ve sağlıklı ve nitelikli beslenme çözümleri aracılığıyla sektöre sağladığı katkı ve getirdiği yeniliklerle öncülüğünü sürdürmeye devam ediyor.”

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.