Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Faaliyet raporu dünyanın en iyisi seçildi

11 Temmuz 2012 Çarşamba::

Turkcell’in 2011 yılı Faaliyet Raporu, League of American Communications Professionals LLC tarafından telekom sektöründe ‘dünyanın en iyi faaliyet raporu’ seçildi.

Yazı Boyutu : A A A A

Turkcell, faaliyet raporu alanında da önemli bir başarıya daha imza attı. Dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından LACP bu sene de Turkcell’in 2011 faaliyet raporunu telekom alanında ‘dünyanın en iyi faaliyet’ raporu olarak değerlendirdi. Bu sene China Telecom, Hutchinson Telecom, ve SBA Communications gibi önemlişirketleri geride bırakarak Platin Ödülü alan Turkcell, geçen sene de aynı kategoride “dünyanın en iyisi” seçilmişti.

  

Turkcell, birkaç ay önce de, 2010 Faaliyet Raporu ile Avrupa bölgesinde BASF, Bayer, Shell ve Philips gibi önemli şirketleri geride bırakarak Investor Relations Global Rankings (IRGR) tarafından “En İyi Çevrim içi Faaliyet Raporu” ödülüne layık görülmüştü.

  

Alınan ödülü değerlendiren Turkcell Yatırımcı ve Uluslararası Medya İlişkileri Bölüm Başkanı Nihat Narin “Faaliyet raporumuzun almış olduğu ödül Turkcell’in marka değerini ve iletişim alanındaki mükemmeliyetini yansıtmaktadır. Dünya çapında prestije sahip kurumların Turkcell’in iş yapış biçimindeki mükemmeliyetçiliği fark ediyor oluşu ve böyle bir ödüle iki sene üst üste layık bulunmamız bize gurur veriyor. Turkcell’in inovatif ve dinamik yaklaşımı ile şeffaflığa ve iletişime verdiğimiz önemi tüm dünyaya göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.