Bugün: 28 Mart 2024 Perşembe
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Topbaş-Peker ofis malzemesi satacak

11 Temmuz 2012 Çarşamba::

Peker ve Topbaş ailelerinin de ortağı olduğu Avansas, Türkiye`deki şirketlere ofis malzemeleri satacak.

Yazı Boyutu : A A A A

4.000 müşterisi bulunan Avansas “Kazandıran Ofis Marketiniz”, Türkiye ofis malzemeleri pazarına giriyor. Online alışveriş şirketi olan Avansas ayrıca güçlü bir satış ekibi ile offline müşterilerine de  hizmet  verecek.



10 Temmuz 2012, İstanbul; Büyük, küçük her tip şirkete ofis malzemeleri alanında hizmet veren Avansas düzenlediği bir basın toplantısı ile yeni iş konsepti ve iş hedefleri hakkında bilgileri kamuoyu ile paylaştı.



Halihazırda 4.000 müşterisi olan Avansas, 3 ila 4 milyar TL arası olduğu tahmin edilen Türkiye ofis malzemeleri pazarındaki payını giderek artırıyor. Şirketin 2015 pazar payı hedefi % 10, satış hedefi ise 400 milyon TL üzerinde. Avansas uzun vadede ise pazar payını %35`e, cirosunu 1 milyar TL`ye yükseltmeyi hedefliyor.



Avansas “Kazandıran Ofis Marketiniz”, perakende, tekstil ve inşaat sektörlerinde yatırımları ile tanınan Peker Ailesi tarafından kuruldu. 2011 yılı itibariyle ise Topbaş ailesi de Avansas`ın yatırımcıları arasına katıldı.



Hedeflenen hızlı büyümeye hazırlık olarak Avansas 1 Temmuz 2012 itibariyle A.Ş.statüsüne geçti; bu süreçte Genel Müdür Rainer Thews liderliğinde yeni bir üst yönetim ekibi oluşturuldu.



B2B ve e-ticaret dahil olmak üzere, perakende sektöründe kapsamlı bir uzmanlığı bulunan Genel Müdür Rainer Thews`in alanında kanıtlanmış bir çok başarı kaydı bulunuyor. 53 yaşında olan Rainer Thews, Avansas’ın Genel Müdürlüğü görevine gelmeden önce, ofis malzemeleri alanında dünya lideri olan Staples şirketinin Almanya, Macaristan, Avusturya ve Polonya Bölge Başkanı olarak çalışıyordu.



GENİŞ ÜRÜN GAMI



Tartışmasız pazar lideri olma vizyonu ile hareket eden Avansas “Kazandıran Ofis Marketiniz”, hizmet kalitesi, zengin ürün portföyü, güçlü teknolojik ve lojistik altyapısını iyi planlanmış büyüme stratejileriyle birleştirerek ofis malzemeleri pazarına yepyeni bir soluk getiriyor.



Bu pazarın yeni ve dinamik oyuncusu Avansas, kurumsal müşterilerine iyi tanınan yerel ve uluslararası markalardan oluşan Türkiye`deki en zengin ofis malzemeleri portföyünü sunuyor. Avansas 8 ana ürün kategorisinde toplam 7.000 farklı ürün sunmayı hedefliyor. Bu ürün kategorileri şunlardan oluşuyor: Kâğıt, Mürekkep & Toner, Temizlik, Gıda, Ofis Makineleri, Teknoloji / Aksesuarlar ve Mobilya.



Avansas, potansiyel müşterileri olarak orta ve küçük işletmelerin yanısıra büyük işletmeler ve kamu kuruluşlarına da ulaşmayı hedefliyor. Şirket, tüm müşterilerine en son teknoloji ile geliştirilmiş kolay kullanımlı online hizmetler sunuyor, ayrıca ek olarak bünyesindeki satış ve kilit müşteri yönetim ekibi ile büyük ve orta ölçekli işletmeler ile de doğrudan ilişkiye geçiyor. Avansas Ofis Market müşterileri, www.avansas.com web sitesi üzerinden uygun ve istikrarlı fiyatlarla kaliteli ürünler satın alabiliyorlar.

Şirket özellikle orta ve küçük işletmelere odaklanıyor, onlara güvenilir bir hizmet sunarak verimliliklerine ve rekabet avantajlarına destek oluyor.



BİR SONRAKİ İŞ GÜNÜ TESLİMAT



Avansas, tüm faaliyet ve kararlarında öncelikle müşterilerinin menfaatlerini göz önünde bulunduruyor. Onlara, güçlü ve deneyimli ekibiyle güvenilir hizmet, kaliteli ürünler, rekabetçi fiyatlar ve bir sonraki iş günü teslimat avantajını sunuyor. Avansas, bu uygun ve istikrarlı fiyat politikası sayesinde kamu ve özel sektör kuruluşlarına ofis malzemeleri ihtiyaçlarının maliyetini kontrol etmelerine yardımcı oluyor. Avansas’ın bütün bu hizmetleri gerçekleştirmek için Dudullu, İstanbul`da bulunan 6.000 m²`lik bir deposu ve güçlü bir lojistik altyapısı bulunuyor.



Avansas müşterileriyle ihtiyaçları doğrultusunda irtibata geçiyor. Online bir şirket olmasının yanı sıra şirketin ayrıca bir satış ekibi bulunuyor ve müşterilerine bu kanaldan ek offline hizmetler de sunuyor.



Avansas, gelişmiş ve sofistike web altyapısı sayesinde güçlü perakende faaliyetleri yürütmesinin yanı sıra ofis malzemeleri pazarındaki e-ticaret faaliyetlerini güçlendirecek.



Avansas, ofis malzemeleri üreticilerine uzun süreli `kazan-kazan` modeline odaklı bir iş ortaklığı fırsatı sunuyor. Avansas’ın tedarikçileriyle ilişkilerinin temel ilkeleri arasında satın almayı vadettiği ürünleri eksiksiz satınalmak ve ödemelerini zamanında yapmak bulunuyor.



Şirket, bir yandan müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılarken, aynı zamanda onlara maliyet tasarrufu sağlayacak kaliteli ürünler arıyor. Bu çerçevede Avansas sadece operasyonel mükemmelliğini destekleyecek tedarikçilerle birlikte çalışıyor.



Avansas Genel Müdürü Rainer Thews basın toplantısıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Avansas Ofis Market, iş modeliyle Türkiye ofis malzemeleri pazarına yeni bir soluk getiriyor. Türkiye`deki her ölçekten şirketin ofis malzemeleri temin ederken para ve zamandan tasarruf etmelerine yardımcı oluyoruz. Müşterilerimize 8 kategoride yaklaşık 7.000 farklı ürünü sabit ve rekabetçi fiyatlara sunmakla kalmayacak, siparişlerini bir sonraki iş gününde kapılarına teslim edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.