Bugün: 29 Mart 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

Kasso`dan 5 milyon dolar yatırım

8 Temmuz 2012 Pazar::

Prefabrik ev ve konteynır üretimiyle iş hayatına başlayan Kasso Mühendislik Prefabrike Yapım Sistemleri, metal işleme ve çelik konstrüksiyon konularında sahip olduğu tecrübe ile faaliyetlerine İstanbul Anadolu Yakası OSB`deki 5 bin 572 metrekarelik yeni fabrikasında sürdürüyor.

Yazı Boyutu : A A A A

Sektöre 1986 yılında adım attıklarını söyleyen Kasso Mühendislik Prefabrik Yapım Sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Serpil Kılıç, yatırımlarla büyümeye başladıklarını belirtti. Özellikle geçtiğimiz yılın kendileri için yatırım yılı olduğunu anlatan Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: "Tepeören ve Mermerciler OSB`deki iki fabrikamızı bir çatı altında toplayıp imalat alanımızı büyüterek hayallerimizi gerçekleştirdik. Yeni fabrika binamız için 5 milyon dolar yatırım gerçekleştirdik. 2013 yılında sektörümüzde birinci sıradaki yerimizi koruyup yenilikçi üretime devam edeceğiz. Ar-Ge çalışmalarımız ile firmamızı yenileyerek sektöre katkıda bulunuyoruz.Firmamızda alüminyum, paslanmaz, ayna yüzey paslanmaz, kompozit levha, bakır, pirinç, st 37-52, titanyum çinko ve Corten A gibi malzemelerle imalat gerçekleştiriyoruz. Ürettiğimiz delikli, genişletilmiş, patlatılmış ve desen kesimli levhalarla, özellikle soğuk cephe diye tanımlanan dış cephede ve asma tavan uygulamaları ile Kasso, yurtdışında da adından söz ettiriyor."



Özel ayarlı cephe tutucu ankraj ve hook imalatlarıyla cephe kabuklarının altyapısını da sağlamlaştırdıklarını anlatan Kılıç, "Kasso Mühendislik mesh imalatları ile metal kabuk uygulama sistemine başladı. Yalıtım-ısı izolasyonu akustikabsorbe yeteneği ve görsellik ile birlikte dünya pazarına yeni bir alternatif oldu" dedi. Cephe kaplamada ayna yüzey paslanmaz çelik kaplama imalatının yeni bir alternatif olduğunu söyleyen Kılıç, YKB Bankacılık Üssü Ek Binası`nda Kasso geçme sistem imalatlarının kullanıldığını da sözlerine ekledi. 

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.