Bugün: 26 Nisan 2024 Cuma
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Başarı
Print Al

İşte AVM Kralı Türk

7 Temmuz 2012 Cumartesi::

Türkiye’ye yaptıkları yatırım 3.2 milyar dolar. 1 milyar dolar daha yolda

Yazı Boyutu : A A A A

Yurtdışında işlettiği alışveriş merkezlerinde Türk markalarının mağaza açması için görüşmeler yaptıklarını söyleyen Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü, “İşlettiğimiz 50 alışveriş merkezinden 40’ı yurtdışında bulunuyor. Türk markalarını bu alışveriş merkezlerinde mağaza açmaları için davet ediyoruz. Şu anda 6 marka ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu şekilde Türk markalarının yurtdışına yayılmalarını da sağlayacağız” dedi.



Yeni yatırımları ve devam eden alışveriş merkezi projelerini açıklamak üzere toplantı düzenleyen Hulusi Belgü, Multi Development Türkiye’nin 2004’ten bu yana Türkiye’ye 3.2 milyar Euro yatırım yaparak 10 alışveriş merkezi açtığını söyledi. Şu anda inşaatı devam eden 4, geliştirme aşamasında olan 2 projelerinin daha bulunduğunu belirten Belgü, şu bilgileri verdi:



“Bu alışveriş merkezlerine yaklaşık 1 milyar Euro daha yatırım yaparak, Türkiye’ye toplam yatırımımızı 4.2 milyar Euro’ya çıkaracağız. 721 bin metrekare olan kiralanabilir alanımız, 235 bin metrekare daha eklenerek, 956 bin metrekareye çıkacak. Böylece pazar payımız da yüzde 12’den yüzde 15’e yükselecek. 1915 olan mağaza sayımız ise 2 bin 615 olacak.”

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.