Bugün: 29 Nisan 2024 Pazartesi
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | YH Bilgi Merkezi
Print Al

Putin’in Türkiye ziyaretine ilişkin tarih henüz belli değil

26 Temmuz 2023 Çarşamba::

Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında Türkiye’de yapılacak görüşme için henüz bir tarih belirlenmediğini açıkladı.

Yazı Boyutu : A A A A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gelecek ay Türkiye’de yapılması planlanan görüşmeye ilişkin için Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov açıklama yaptı.

İki lider arasında görüşme yapılacağına dair planlar olduğunu doğrulayan ancak tarihi ile ilgili taraflar arasında bir çalışmanın henüz başlamadığını belirten Uşakov, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında görüşme planı olduğunu doğrulayabilirim. Ancak henüz belirli tarih ve süre üzerinde anlaşmadık. Ağustos ayından ve diğer seçeneklerden bahsedildi. Ancak başkanımızın (Vladimir Putin'in) seçim zaferi tebrikinde Erdoğan'a ziyaret sözü verdiğini biliyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferinin ardından Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonla arayarak tebrik etmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’da Putin’i Türkiye’ye davet etmişti. Görüşmenin detaylarına dair taraflardan yapılan açıklamada Putin'in bu daveti kabul ettiği belirtilmişti.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.