Bugün: 16 Nisan 2024 Salı
Favorilerime Ekle | Künye | Reklam
Ana Sayfa | Liderlik
Print Al

İTO Başkanı Avdagiç, TOBB Başkan Yardımcısı oldu

3 Haziran 2023 Cumartesi::

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’nda, Ticaret Odalarını temsilen Başkan Yardımcısı seçildi.

Yazı Boyutu : A A A A

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, TOBB'un 79. Genel Kurulu'nda, Ticaret Odalarını temsilen Başkan Yardımcısı seçildi. İTO Başkanı Avdagiç, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''TOBB'un 79. Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'na seçildik. Bu dönem Ticaret Odalarını temsilen Başkan Yardımcısı olarak görev aldık. Sn @RHisarciklioglu'un başkanlığında TOBB çatısı altında ülkemiz ekonomisi ve iş dünyamız için var gücümüzle çalışacağız.''

ürkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu, 79. Genel Kurul’da yeniden seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında bir araya gelerek görev dağılımı yaptı.
TOBB'da başkan yardımcısı olarak Ali Kopuz, Salih Zeki Murzioğlu, Tamer Kıran, Şekib Avdagiç ve Ender Yorgancılar atandı. Faik Yavuz sayman üye olurken, Yönetim Kurulu üyeliğine ise Selçuk Öztürk, Cengiz Günay, Zeki Kıvanç, Engin Yeşil, Hakan Ülken, Şaban Aziz Karahmehmetoğlu, Mehmet Büyüksimitçi, Mustafa Cihat Lokmanoğlu, İbrahim Burkay, Seyit Ardıç, Işınsu Kestelli, Ali Çandır, Mehmet Tuncay Yıldırım ve Saim Özakalın atandı.

Anahtar Kelimeler:

Yorumlar
Yorumlarınızı yazmak için tıklayın>>
Bu haber için henüz yorum yapılmamış.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
İktibas Yazarlar

Namaz Vakitleri
İnsan Kaynakları
Şirket Kültürü
Kişisel Gelişim
Liderlik
İş Yönetimi
En Çok Okunanlar
En Çok Yorumlananlar
Künye | Bize Ulaşın | Gizlilik İlkeleri
Copyright ©2012 yonetimhaber.com | | info@yonetimhaber.com
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz © 2011-2012, Tüm Hakları Saklıdır.